Quote (fro5tbite @ Feb 27 2010 12:29am)
nie, nie ma bata zeby to zrobic w 5h, chyba ze skipujesz wszystko, a tam jest w pyte rzeczy do znajdywania oraz trophies

ja sam skonczylem na pc na 100% na hardzie, mi juz styka

wez nawet na moim 14 calowym crt ma rozdzialke 500cos i

do czego ty masz ps3 podlaczone? gta IV to jedna z niewielu gier obslugujacych 1080p. Volver, obczaj w display settings jak masz output ustawiony. powinno byc 1080p.
Wziąłem ustawienia fabryczne telewizora, ustawiłem jedyną rozdzielczość w PS3 na 1080p, jakiś upscalling wyłączyłem. Gra leci teraz w 1080p. Wygląda znośnie, nie jest źle. Lepiej niż było i da się grać spokojnie

Gra nie jest zła, nawet mi się podoba. Muszę tylko jeszcze nauczyć się obsługiwać wszystko, no i jeździć. Jazda jest inna niż w poprzednich częściach gry. Trudniejsza, może bardziej realistyczna. Jak się rozpędzi, to ciężko zatrzymać auto

Fajną sytuację miałem. Wchodzę do jakiegoś budynku, scena, stoliki. Siadam przy stoliku, a tu jakieś pokazy kabaretowe

Ciekawie.
NFS Shift włączyłem na takich ustawieniach i mi uruchamia go w 576i chyba. Trzeba przełączać po prostu. Jutro nie mam czasu, ale w niedzielę pobawię się w ustawienia sieci i może jakieś demko exclusive'a ściągnę, żeby zobaczyć możliwości graficzne PS3.