Quote (Grigo @ May 6 2011 07:16pm)
Z przykroscia musze stwierdzic, ze turniej nie wypalil. o ustalonej godzinie bylo nas 3. ustalilismy wspolnie, ze zwroce wszystkim FG, dokladnie tyle ile mi wpalcili, niezaleznie od terminu i intencji.
Mimo, ze dzis nie wyszlo chcialbym rozegrac taki turniej, wiec proponuje jego przelozenie. Mnie pasuje praktycznie kazdy piatek/sobota po godz. 21, jestem w stanie sie dostosowac. Mimo, ze termin byl podany ze sporym wyprzedzeniem i wszyscy go zaakceptowali to wyszlo jak wyszlo. Nie chce nikogo okradac z fg, wiec dzis oddaje wszystko, nastepnym razem zrobimy to tak: kazdy zainteresowany bedzie musial wplacic zaliczke do kilku dni przed dniem rozgrywania turnieju. W razie nieobecnosci jego wklad przepada. Cale wpisowe bedzie wplacane do prykladowo godz. 20;30 w dniu turnieju i pozniej rozegramy turniej w gronie jakie sie zbierze i zagramy o fg, ktore bedzie do tej pory w puli, bez wyjatkow.
Zainteresowanych, ktorzy naprawde beda chcieli pograc, prosze o podanie terminu, w ktorym beda sie mogli stawic.
Pozdrawiam.
Wiadomo jak wyszło z tym turniejem
Mam pytanie w jakiej formie ten turniej miałby się odbyć?? (systemem pucharowym 1 vs 1 czy może wszyscy siadamy przy stole i gramy)