d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Shakes & Fidget > Repost
Prev1431432433434435720Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 140.03
Jul 14 2011 07:34am
żałośnie się na to patrzy co tutaj piszecie :D ja dalej cisne na s6, mam 110lvl prawie i nigdy nie kupowałem grzybków :D
Member
Gold: 50.00
Jul 14 2011 07:35am
Quote (K4ktu5 @ 14 Jul 2011 15:16)
19,48x10= 194,8 (Twój zarobek z warty nie wliczając premii ze skarbca) Dodatek ze skarbca to jest 109 złota, razem daje 303 złota, czyli nie wpłacasz więcej niż 10h, a nawet mniej. Doceniam to, że jesteś z gildią od początku, ale na chacie gildii nic nie piszesz, do bitew też zdarza Ci się nie dołączyć.

teraz to wyjebales
w bocie mam ustawione wplacanie calej kasy z warty, dodatkowo trzyma mi 100golda na postaci zawsze i jak wracam z pracy to doplacam. do KAZDEJ obrony i ataku sie dolaczylem jaka tylko byla.

This post was edited by elfisher on Jul 14 2011 07:42am
Member
Gold: 0.02
Warn: 20%
Jul 14 2011 07:36am
Pierdolenie o szopenie
Member
Gold: 5.55
Jul 14 2011 07:38am
Quote (elfisher @ Jul 14 2011 02:35pm)
teraz to wyjebales
w bocie mam ustawione wplacanie calej kasy z warty, dodatkowo trzyma mi 100golda na postaci zawsze i jak wracam z pracy to doplacam. do KAZDEJ obrony i ataku sie dolaczylem jaka tylko byla.

Nie wiem jak to wygląda z botem, napisałem tylko jak liczby wygladają w rzeczywistości, nie jestem pewien co do Twojej perfekcyjnej ilości dołączeń do bitew. Jeśli tak bardzo zależy Ci na tym oficerze, mozesz go odzyskać, nie ma problemu, napisałem Ci w wiadomości na grze szczegóły.
Member
Jul 14 2011 07:44am
Quote (K4ktu5 @ 14 Jul 2011 15:38)
Nie wiem jak to wygląda z botem, napisałem tylko jak liczby wygladają w rzeczywistości, nie jestem pewien co do Twojej perfekcyjnej ilości dołączeń do bitew. Jeśli tak bardzo zależy Ci na tym oficerze, mozesz go odzyskać, nie ma problemu, napisałem Ci w wiadomości na grze szczegóły.

na czacie nie pisze bo nie mam zamiaru siedziec 24h przed sf jak ty. bot gra za mnie i jestem szczesliwy. dodatkowo zaznaczam, ze mam wyjebane na tego oficera, ale myslalem ze bedac w gildii forumowej od samego poczatku (dluzej od ciebie) moge miec zapewnione miejsce w lozy oficerskiej. ty jak widze dajesz tym, ktorzy sraja pieczarkami nie posiadajac nawet konta na jsp (np amerykanin)
oczywiscie ze wiecej czasu na sf spedza bot niz ja, w koncu od tego jest i nakurwia ~18 godzin dziennie, a ja wchodze tylko sprawdzic zbrojownie i gabinet magii. do atakow i obron sam sie dolacza, a do tego sam wchodze na kazde konto kilka razy dziennie i niemozliwe jest, zebym sie nie dolaczyl
Member
Jul 14 2011 07:51am
Quote (elfisher @ Jul 14 2011 02:44pm)
na czacie nie pisze bo nie mam zamiaru siedziec 24h przed sf jak ty. bot gra za mnie i jestem szczesliwy. dodatkowo zaznaczam, ze mam wyjebane na tego oficera, ale myslalem ze bedac w gildii forumowej od samego poczatku (dluzej od ciebie) moge miec zapewnione miejsce w lozy oficerskiej. ty jak widze dajesz tym, ktorzy sraja pieczarkami nie posiadajac nawet konta na jsp (np amerykanin)
oczywiscie ze wiecej czasu na sf spedza bot niz ja, w koncu od tego jest i nakurwia ~18 godzin dziennie, a ja wchodze tylko sprawdzic zbrojownie i gabinet magii. do atakow i obron sam sie dolacza, a do tego sam wchodze na kazde konto kilka razy dziennie i niemozliwe jest, zebym sie nie dolaczyl

Nie wymagam żebyś siedział 24h na chacie jak ja, jeśli masz wyjebane na oficera, nie byłoby tej dyskusji. Jedyna osoba, która "sra pieczarkami" i ma oficera to Dager, który dostał bardziej oficera za aktywność, niż grzybki. Amerykanin ma konto na jsp. Bot botem, ale 30 minut na chacie mógłeś posiedzieć, w końcu byłeś oficerem. Miałeś oficera, ale z niego nie korzystałeś, nie zapraszałeś nowych członków, nie pisałeś do mnie, że masz kogoś, kto by mógł do nas dołączyć, nie atakowałeś innych gildii.

I tak się składa, że oficera amerykaninowi dał VinS, nie ja.

This post was edited by K4ktu5 on Jul 14 2011 08:04am
Member
Gold: 2,214.09
Jul 14 2011 08:00am
Quote (elfisher @ Jul 14 2011 01:09pm)
pleba nikt o zdanie nie pytal

chyba se kurwa jaja robisz. jestem w tej gildii od samego poczatku, nakurwiam codziennie caly pasek, i wplacam ~200zlota dziennie a to wiecej niz warta z calego dnia. poza tym przez pierwszy tydzien nakurwialem cala kase jaka tylko zarobilem nie rozwijajac postaci, zeby inni sie dolaczyli. wierzchowca nie mam bo na s11 nie bede kasy wpierdalac. ladnie kurwa

to i gówno nie będzie oficerowało :D
Member
Jul 14 2011 08:06am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Quote (K4ktu5 @ 14 Jul 2011 15:51)
Nie wymagam żebyś siedział 24h na chacie jak ja, jeśli masz wyjebane na oficera, nie byłoby tej dyskusji. Jedyna osoba, która "sra pieczarkami" i ma oficera to Dager, który dostał bardziej oficera za aktywność, niż grzybki. Amerykanin ma konto na jsp. Bot botem, ale 30 minut na chacie mógłeś posiedzieć, w końcu byłeś oficerem.  Miałeś oficera, ale z niego nie korzystałeś, nie zapraszałeś nowych członków, nie pisałeś do mnie, że masz kogoś, kto by mógł do nas dołączyć, nie atakowałeś innych gildii.

sluchaj, od pierszego dnia gram codziennie pelny pasek z zadaniami pod exp i mam 34lvl bez kupowania grzybow i pijac piwa za to, co znajde wiec kazdy ktory ma 40+ gra(ł) na grzybach. tak, amerykanin ma konto na jsp i nie wchodzil na nie od xxx dni, nie udziela sie na forum i gdyby nie sfgame to nikt by go nie znal. mialem oficera ale nie powiedziales mi co mam robic. wchodzilem i juz byly ataki gotowe, zaproszenia sam wiesz ze byly rezerwowane jeszcze przed rozbudowa twierdzy a na czacie nie siedzialem bo nie mialem czasu. gdyby ktos chcial ze mna pogadac, zrobilby to tutaj. nie byloby tej rozmowy, gdybys napisal mi wczesniej zebym wplacal wiecej golda, zapraszal random pajacow albo robil ataki kiedy tylko sie da. oficera dal mi jeszcze vins jak zalozyl gildie, a tu nagle wchodze i ni z gruchy ni z pietruchy nie ma oficera.

Quote (drewas @ 14 Jul 2011 16:00)
to i gówno nie będzie oficerowało :D

ja na twoim miejscu zamknalbym ryło i nie wynurzal sie z jaskinii

This post was edited by elfisher on Jul 14 2011 08:08am
Member
Jul 14 2011 08:14am
Quote (elfisher @ Jul 14 2011 03:06pm)
sluchaj, od pierszego dnia gram codziennie pelny pasek z zadaniami pod exp i mam 34lvl bez kupowania grzybow i pijac piwa za to, co znajde wiec kazdy ktory ma 40+ gra(ł) na grzybach. tak, amerykanin ma konto na jsp i nie wchodzil na nie od xxx dni, nie udziela sie na forum i gdyby nie sfgame to nikt by go nie znal. mialem oficera ale nie powiedziales mi co mam robic. wchodzilem i juz byly ataki gotowe, zaproszenia sam wiesz ze byly rezerwowane jeszcze przed rozbudowa twierdzy a na czacie nie siedzialem bo nie mialem czasu. gdyby ktos chcial ze mna pogadac, zrobilby to tutaj. nie byloby tej rozmowy, gdybys napisal mi wczesniej zebym wplacal wiecej golda, zapraszal random pajacow albo robil ataki kiedy tylko sie da. oficera dal mi jeszcze vins jak zalozyl gildie, a tu nagle wchodze i ni z gruchy ni z pietruchy nie ma oficera.

Z tego co pamiętam, to dostałeś ode mnie nawet więcej niż jedną wiadomośc o większej mobilizacji do wpłacania złota. Sądziłem, że jeśli ktoś ma oficera to sam już wie, że ma trochę więcej obowiązków w stosunku do gildii, niż zwykły gracz. Szanuję to, komu dał oficera VinS, nie zmieniałem tego aż do Twojej sytuacji. :)
Member
Gold: 2,214.09
Jul 14 2011 08:14am
pokaż swój ryj :D
Go Back To Polska Topic List
Prev1431432433434435720Next
Add Reply New Topic New Poll