Quote (Pakos @ 6 Dec 2017 21:02)
jak biegacie w kurtce/bluzie to zegarek (o ile takowy posiadacie z gps/pulsometrem) macie na skórze czy na kurtce/bluzie? :o
Najczęściej na skórze, czasami zakładam na bluzę. Jak masz potrzebę śledzenia tempa itd to w zimę lepiej na bluzę zakładać.

po co marznąć.
Edit:
Quote (lexus1993 @ 15 Dec 2017 20:42)
Ja od siebie powiem, że jak zaczynałem biegać, dawno temu to używałem tych aplikacji, typu endomondo. Teraz jak idę biegać to nawet słuchawek nie biorę. Taka cisza w nocy działa w chuj motywująco.
Podobnie, jak zaczynałem biegać to w ręku miałem telefon z włączonym endomondo oraz słuchawki, teraz tylko zegarek.
Edit:
Quote (FilipFilet @ 15 Dec 2017 20:44)
Ja też nie biorę... to zbędny balast.
Ogólnie to biegałem teraz tydzień 7 dni i miałem 1 dzień przerwy więc w sumie 6 dni codziennie biegałem z czego 3 dni rano i wieczorem, i fajnie było ale wczoraj byłem biegać wieczorem i czuje sie przetrenowany, duzo sie wypocilem, jak wracalem to mialem plecy mokre jak cholera, standard gacie mokre przy udach, nie mam ochoty na razie na bieganie. Ale przez tydzien widze efekty bo zeszczuplalem, lepiej bieganie robi na sylwetke niz rower.
Dokładnie.
This post was edited by b0b3k on Dec 18 2017 02:37am