Quote (groom @ 14 Mar 2012 17:07)
Ja juz chyba od miesiaca jestem na ics. Na xda jest teraz cala masa nowych romow. Wlasciwie to wszystko jedno ktory wgrasz bo bazy pod rom sa tylko dwie i obydwie dzialaja bardzo dobrze. Najlepiej bedzie jak wgrasz najbardziej aktualny z jak najwieksza liczba komentarzy/ocen.
Czego używasz?
Ja wrzuciłem ICSSGS RC 4.2 - jest ok, chociaż momentami potrafi przymulić, ale to raczej wina telefonu niż samego romu. Nie spodziewałbym się cudów po zmianie na inny.
To, co jeszcze mogę powiedzieć, to wrzuciłem go ze 2-3 tygodnie temu, ostatnio telefon był troche markotny, więc pomyślałem, że go zrestartuje i zorientowałem się, że ekran uruchamiania telefonu widzę pierwszy raz. Chodził kilkanaście dni, wgrałem, przetestowałem i wywaliłem wiele programów bez żadnej poważnej zwiechy, może i pojawiają się czasami freezy itp., ale ogólnie telefon jest stabilny. W ogóle dawno telefon nie zawiesił mi się tak, żeby potrzebny był reset.
Ostatnio w Markecie kupiłem sobie SwiftKeya i TuneIn Pro, zapłaciłem razem 2 zł

Tune In to faktycznie chyba najlepsza aplikacja do radia internetowego jaką miałem, inne są markotne, działają jak chcą, gryzą się z wbudowanym odtwarzaczem albo są problemy z ich zamknięciem, a w Tune In mam radia z całego świata i do tego śmiga idealnie.
Kolega pokazywał mi ostatnio LiveIn na SGS2 (nie wiem czy o tym pisałem), cudo - graliśmy w pecetowego Dirta na telefonie