Quote (IHateEverythingAboutYou @ 17 Feb 2011 00:15)
To Wenger zdecydowal sie grac ofensywnie, to Guardiola zdecydowal sie na gre defensywna w drugiej polowie, co jak przebieg wydarzen pokazal, bylo zla decyzja. To + to = zdecydowane zwyciestwo. W rozgrywkach na takim szczeblu, z takimi druzynami, nikt nie wygrywa przez przypadek.
hm, może mnie nie do końca zrozumiałeś. Nie mówię że Arsenal sobie nie zasłużył, ale ZDECYDOWANIE sobie zasłużył? trochę mocne słowo, bo nie wydaję mi się żeby dominowali więcej minut na boiski niź to robiła Barca.
Aczkolwiek podkreślam, bardzo dobry mecz, Barcelona sobie nie zasłużyła na jego wygranie.
Quote (s1z @ 17 Feb 2011 00:16)
Chyba czegoś nie rozumiem

Skoro jest tak zajebistym piłkarzem, przez wielu uważanym za najlepszego piłkarza na świecie, to czemu nie potrafi sobie dać rady w reprezentacji? Mecze reprezentacji się nie liczą w ocenie piłkarza?
to zrozum to że jego gra wygląda zupełnie inaczej w Barcelonie gdzie ma za sobą Iniestę i Xaviego. Oczywiste jest chyba to że w Barcelonie się lepiej prezentuje? to mi nie tu nie gadaj że Wielki Messi Gra Słabo Bo W RPA Nic Nie Ugrał
This post was edited by Feye on Feb 16 2011 04:18pm