Quote (elkabel @ 27 Feb 2012 12:41)
ja tylko poprosilem o pomoc
ty zaczales skamlec probojac udowodnic jaki to jestes wazny
w ogole typie telefon to chyba 90% twojego zycia zatem idz wgraj sobie nowy rom , napewno wyrwiesz na niego zajebista dupeczke
tylko nie zmocz gaci jak dotkniesz w media markecie jakis 4 rdzeniowy telefon albo wez ze soba pampersa
btwa jak mozna sie podniecac tak jakimis tabelkami z danymi o telefonach ?
nie nie odpisuj 
Wole jego tabelki ze specyfikacjami niż te Twoje pierdoły.
W każdym temacie musisz wtrącić swoje 3 grosze, a w żadnym nie wnosisz nic pożytecznego. Jesteś tutaj bezwartościowy i tyle.
Quote (VolveR @ 27 Feb 2012 12:41)
Telefon z ICS i Sense 4.0 + beats audio z niskiej półki cenowej od HTC. To może się sprzedać. Specyfikacja podobna jednak do leciwego HD2. Snapdragon 1GHz i 512 RAM.
A mnie to denerwuje. Owszem, sprzeda się bardzo dobrze, już widzę te reklamy w TV "wypasiony htc z technologia beats i zajebistą jakością dźwięku za x złotych", wystarczy logo Beatsów i od razu 3 razy więcej chętnych, ale to typowy marketing i tyle. Wkurzają mnie to htc + beats. Niech ma wydajność podobną do HD2 i nie zabiją jej jakimś ociężałym Sense (nie używałem) czy nakładkami w stylu samsunga. To w długiej perspektywie powinno wyjść Androidowi na zdrowie, bo w tej chwili żaden znany producent nie potrafi zrobić niedrogiego telefonu wartego swojej ceny w stylu ZTE Blade'a. Sprzedają gówna z Androidem za grosze, a później ludzie narzekają na system, że wolno działa.