Quote (VolveR @ 26 Feb 2010 20:15)
Pograłem z 2 godziny na PS3. Wrażenia?
Trochę się zawiodłem. Mam nadzieję, że to kwestia ustawień. Menu ładne, piękne. Gubię się w nim jeszcze jednak. Co do gier:
Flower - raczej pokazówka niż gra. Przyjemne, nic poza tym.
UFC - Grafika niezła. Sztywna walka. Mocno przeciętne.
Worms - klasyka na PC. Może niech zostanie na PC.
Ridge Racer 7 - Dość przyjemna grafika. Jazda z realizmem nie ma nic wspólnego. Przynajmniej ukończyłem jeden wyścig.
NFS Shift - Denna grafika. Odpuściłem.
Fifa 10 - Niezłe, jednak nerw mi rusza jak widzę ścinanie przy powtórkach.
PES 2008 - Przyzwoite, sporo trudniejsze od Fify.
GTA IV - Co jest do cholery z tą grafiką? Miało być tak dobrze. W nocy całe gówno widzę. W dzień jakieś rozmazana ulica przede mną, ciężko połapać się gdzie jadę.
Dlaczego większość gier uruchamia się w rozdzielczości 720p? I dlaczego część z gier się tnie? Przecież to konsola, a nie PC! Słyszałem, że GTA chodzi na 1080p, ale nie widzę nigdzie opcji do przełączenia.
Muszę poczytać na necie jak ustawić konsolę i telewizor, żeby to dobrze było.
Na tą chwilę jestem mocno rozczarowany.
czym to podlaczyles do telewizora?

jesli tym kablem z zestawu, to radze jak najszybciej zakupic kabel hdmi i rozkoszowac sie grafika 720/1080p, bo na tym kablu, ktory daja do zestawu masz tylko rozdzialki sd :< ufc to jest fail, tylko dla fanatykow tego sportu, flower to interaktywny wygaszacz ekranu, wormsy wiadomo, shift mnie sie bardzo podoba, rozwazam zakup. nie wiem co chcesz od grafiki.
http://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=7LHeF_RQL2Y&v=NSaHgfZPf9I przeciez ona tak wyglada

jesli nie masz kabla hdmi - zakup, jesli masz - chyba masz jakas inna konsole

co do rozdzielczosci to faktycznie, na razie wiekszosc gier na ps3 jest w 720p, z nielicznymi wyjatkami, ale na prawde nie widac roznicy