Quote (bushlick @ 16 Nov 2013 11:30)
w tej grze kazda bron ma bazowa szanse na crita -> w wiekszosci jest to 5%, jednak niektore wandy maja pod 8%.
600% crita oznacza, że jeśli stoisz daleko od moba to na 30% uda ci sie go pierdolnac krytykiem. jesli masz gmp i elemental prolif to hitujac grupe mobow z kilometra na 100% ja zamrozisz.
postac na trapy wymaga dosyc drogiego pasa zwiekszajacego dmg od trapow o 30-40%. bez tego nie masz nawet po co grac. do tego deerstalkery i jeszcze kilka unikalnych itemkow, ale build fajny. gdybys wydal cale fg to dostalbys kluczowe przedmioty
widziałem wczoraj filmik na yt, gość robił self found trappera i mówił, że powinien dawać radę...
a co do tego summonera to nie mam tej pasywki, którą wymieniałeś, albo nie mogę jej znaleźć, podążałem wg guide'a z forum poe, nad którym się tam spuszczali, że niby gozu.
Ja polinkowałem zombie z melee splash i chyba minion dmg + life gain on hit, spectre z minion life, bo nie miałem innych gemów. Nie mam też gema na wybuchanie zombie, chyba że to jakaś pasywka, do której mogłem jeszcze nie dotrzeć