Quote (Kaam @ Oct 27 2012 02:16pm)
Sprawdzić odpływy i uszczelke przedniej szyby

vtec kurwa, bez myslnika!
No ale większość grup daje sobie jednak elektroniczną odcinkę

heh no racja
Quote (Alyx @ Oct 27 2012 04:03pm)
Krótka piłka:
Zwężenie - ograniczenie prędkości do 40 ( mój pas jest pasem zamkniętym ) , czekam aż lewa strona będzie wolna, zaczynam ruszać - widzę z naprzeciwska samochód który zasuwa ponad 100 km/h , jako że dopiero zaczelem ruszac a zwezenei jest dosc dlugie i bez swiatel zatrzymalem sie i lekko wycofalem i fart nei art koles ktory jechal za mna wpierdolil sie na moje miejsce i w sumie lekko puklem go zderzakiem - szkody sa nastepujace - moj zderzak w rav 4 lekko wgnieciony plastik nad wydechem - wyprotowalem go sam - praktycnzzie zero sladu, u faceta leciutenkie przetarcie na srodku zderzaka, brak uszkodzen maski etc, twierdzi ze lekko zderzak odstaje z jednej stroy.
Podpisalem oswiadczenie jako sprawca kolizji , podalem nr polisy ec, wlasciciela pojazdu ( auto nei moje ) Jako przyczyne podalismy kontakt samochodów przy cofaniu kierowcy rav4 , i narysowałem pełną mapke sytuacyjna. I teraz jest pytanie czy bez opisu uszkodzen na oswiadczeniu, jedynie z zaznaczonym miejscem kontaktu koles dostanie cokolwiek ? Chciał wzywać policje do takiego gowna ale zdecydowalismy sie na oswiadczenie chociaz uwazam ze 100 zl za to by wystarczylo ale ignorowal to ...
Jeśli przerysowany ma zderzak gościu to za stówke go nie przemaluje. Taka usługa jest warta około 300 zł. Myśle, że ktoś z zakładu ubezpieczeń powinien odpowiedzieć na twoje pytanie
This post was edited by trz on Oct 27 2012 09:13am