Quote (krss @ Jan 18 2012 08:27pm)
Mógłbyś rozwinąć?
dobra, klamalem z tym, ze kosztuje to 40 zl tak naprawde to lecisz do miasteczka, ktore lezy jakas godzine od sztokholmu. bilet w 2 strony na samolot to rzeczywiscie 40 zl + masz chyba 10 kg podrecznego w tej cenie. Oprocz tego placisz chyba 100 zl za tego busa w obie strony.
Ja mam siostre, ktora od lat mieszka w sztokholmie, wiec bez problemu mozna poleciec na weekend na zakupy ale nawet jakbys wczesnie rano polecial, to masz caly dzien na zakupy w sztokholmie, a 140 zl nie jest astronomiczna suma, gdy w zamian dostajesz dostep do tych wszystkich hollisterow i nie musisz sie martwic, ze dostaniesz fejka.]
Quote (Rafalek @ Jan 18 2012 08:29pm)
umyj dupę & elo.
kurwa, naprawde chujowo musza miec biedni ludzie

@Krasiu
ale jest strona dla studentow z calej europy, na ktorej to studenci oferuja darmowy nocleg dla innych studentow. Nie musisz w zamian ich przyjmowac u siebie ale oczywiscie mozesz. To dziala po prostu tak, ze oni Ci udostepniaja jakis pokoj czy cos, a Ty kupujesz sobie jedzenie itp. Dla nich to jest fajna sprawa bo moga poznac nowych ludzi, pojsc z nimi na impreze etc
Moje kumpele z roku np polecialy tanimi liniami gdzies do wloch na weekend i wynioslo to je lacznie 300 zl od osoby. (lot, wyzywienie i imprezy)