Quote (Atanok @ Aug 21 2013 02:14pm)
Czytasz to co chcesz czytac, gowniaki wygrywaja na rt pvp i wiedza, ze na tb dostaliby srogi wpierdol, zreszta grasz z minigunem to nie mamy o czym rozmawiac. Ale idac twoim tokiem myslenia - gadalem z tym mr housem, ktory zmieszal z gownem rt i mowil, ze to dobre dla noobow bez mozgu, a tb to czysta taktyka bo trzeba brac pod uwage wiele czynnikow zamiast pruc przed siebie seria z bursta.
Kazdy widzi, ze jak sie gra na bg to rt daje przewage, a jak na sg to tb daje przewage.
Zdarza mi sie to 40 razy dziennie.
Oh wait robie karawany w 3-4 osoby, ktore wykonuja swoja ture bez zamulania. Ale bardzo lubie jak ktos mnie atakuje w enco i jest taki smutny jak szybciutko chowac sie w jednej turze za drzewko, potem robie jeden krok, dwa strzaly i powrot za drzewko, a biedny retard nie moze nic z tym zrobic. W rt zajebalby mnie 5 razy seria ze swojego karabinu bo po prostu wbieglby mi w morde, a w turach jego taktyka jest neirealna.
nie mowie o pvp tylko o pve gdzie turowa to strata czasu
jak bede robil energetyka po resecie to bede ciskal tez na turowce majac 1ap do strzalu z laser rifle elo ale kazdym innym buildem turn bejsa na karawanach bym nie cisnal
a poza tym na jebanej turowce nie mozna uzywac doca/fa i to jest najgorsze podczas zabijania mobow
This post was edited by gnuj618 on Aug 21 2013 06:20am