Quote (erosenin @ Jun 26 2011 11:03am)
Fakt masz dużo racji

Ale zadam ci pytanko.. Grałeś na US jako 30lvl dość długi czas? Ja grałem na EU i US. Widać definitywną różnice

Quote (erosenin @ Jun 26 2011 11:46am)
nerdy pleby lamy nooby itd a czy ktory z panow ma chociaz konto na US lvl 30/? ze sie tak wypowiada?:) nie sztuka jest zrobic 5lvl i przeniesc sie na EU

Nie pierdol głupot, bo nas głowa rozboli. Dobrze wiemy, że na US grasz tylko i wyłącznie, bo brakuje (lub brakowało ci na tamtą chwilę) umiejętności z języka angielskiego i po prostu podczas rejestracji, omyłkowo wybrałeś GORSZY dla ciebie serwer (większe pingi) - US. Nie miałeś prawdopodobnie pojęcia, że istnieje serwer EU. Tak jak z instrukcjami "po co czytać, jak umiem", a zaraz spierdolisz urządzenie. Jak baby. Tyle, że one raczej czytają.
Nie pierdol także, że poziom jest taki, że widać różnicę. Poziom jest zbliżony, ale jeżeli taki cwaniak z ciebie to proszę: masz rację, widać definitywną różnicę, na US grają gorzej O WIELE.
Nie chce mi się szerzej rozpisywać, dlatego zalecę tobie jedną rzecz: proponuje, abyś przetestował system Jana Szpagatowskiego, zwany potocznie jako "Szpagatowanie".