d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Seriale > Temat Oficjalny
Prev14114124134144151964Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Nov 27 2012 11:30am
Quote (Pozer @ Nov 27 2012 01:08pm)
Wedlug mnie jest bardzo dobry jakosciowo.

Nah, to jest troche tak, jakby rzucali w nas tymi wydarzeniami jak miesem... za duzo sie dziee, zle to jest rozplanowane... wszystko powolutku robi sie niedorzeczne i irracjonalne. Motyw z dupy pogania nastepny motyw z dupy... Tworcy serialu postanowili zbyt szybko popchnac wszystko do przodu, co skonczylo sie kompletnym rozjebaniem jako takiego napiecia (cos takiego w tym sezonie jest...? Jedyne napiecie jakie wystepuje u mnie, to chwile zawahania, czy pojechac pare minut do przodu)... Watek glownego zabojcy jest slaby i ulomny, o ile cos takiego w tym sezonie w ogole istnieje? Ukrainski mafiozo okazal sie byc pedalem (bez obrazy dla pedalow oczyfko)... blondyna jest mega bezbarwna postacia, ktora mnie po prostu irytuje (100 razy bardziej wolalem ten chujowy watek z Lumen!), a podpalacz zagosci pewnie na kilka odcinkow (chyba, ze nastepny sezon bedzie kontynuacja tego, ale widac, ze tworcy chca, zeby sprawa z podpaleniami szybko sie rozwiazala)... Generalnie mozna jeszcze wiele o tym sezonie napisac, ale po co? Jest po prostu slaby i tyle, serial sie wypala ... Podobnie w tym roku jest z supernatural, gdzie start sezonu jest porownywalny z poczatkiem 127 sezonu mody na sukces.
Member
Gold: 1,513.66
Nov 27 2012 12:05pm
Quote (Janusz_Tracz @ 27 Nov 2012 18:18)
bardzo prosze wymienic chociaz 5

Podaj przyklad jaki ogladasz, to ja wymienie te 20.
Member
Gold: 0.07
Nov 27 2012 12:28pm
fringe to gowno ze az sie rzygac chce
Member
Gold: 3,978.00
Nov 27 2012 12:29pm
Quote (Rushe @ Nov 27 2012 07:30pm)
Nah, to jest troche tak, jakby rzucali w nas tymi wydarzeniami jak miesem... za duzo sie dziee, zle to jest rozplanowane... wszystko powolutku robi sie niedorzeczne i irracjonalne. Motyw z dupy pogania nastepny motyw z dupy... Tworcy serialu postanowili zbyt szybko popchnac wszystko do przodu, co skonczylo sie kompletnym rozjebaniem jako takiego napiecia (cos takiego w tym sezonie jest...? Jedyne napiecie jakie wystepuje u mnie, to chwile zawahania, czy pojechac pare minut do przodu)... Watek glownego zabojcy jest slaby i ulomny, o ile cos takiego w tym sezonie w ogole istnieje? Ukrainski mafiozo okazal sie byc pedalem (bez obrazy dla pedalow oczyfko)... blondyna jest mega bezbarwna postacia, ktora mnie po prostu irytuje (100 razy bardziej wolalem ten chujowy watek z Lumen!), a podpalacz zagosci pewnie na kilka odcinkow (chyba, ze nastepny sezon bedzie kontynuacja tego, ale widac, ze tworcy chca, zeby sprawa z podpaleniami szybko sie rozwiazala)... Generalnie mozna jeszcze wiele o tym sezonie napisac, ale po co? Jest po prostu slaby i tyle, serial sie wypala ... Podobnie w tym roku jest z supernatural, gdzie start sezonu jest porownywalny z poczatkiem 127 sezonu mody na sukces.

o kurwa jaki dlugi post
Member
Gold: 5.00
Nov 27 2012 12:35pm
Quote (zYwi3c @ 27 Nov 2012 19:05)
Podaj przyklad jaki ogladasz, to ja wymienie te 20.

az mnie zmotywowaliscie do zalozenia konta na tym portalu z serialami. zrobie i dam wam za chwile.

http://next-episode.net/user/trcz

na szybko dodalem te co obejrzalem/ogladam. nie dodawalem tych ktorych obejrzalem troche i przestalem (typu fringe, community itp)

This post was edited by Janusz_Tracz on Nov 27 2012 12:43pm
Member
Gold: 0.07
Nov 27 2012 12:45pm
Quote (Janusz_Tracz @ Nov 27 2012 08:35pm)
az mnie zmotywowaliscie do zalozenia konta na tym portalu z serialami. zrobie i dam wam za chwile.

na szybko dodalem te co obejrzalem/ogladam. nie dodawalem tych ktorych obejrzalem troche i przestalem (typu fringe, communityitp)

o. community. nastepne gowno bieda i chuj

This post was edited by Gdzie_jest_krzysz on Nov 27 2012 12:45pm
Member
Nov 27 2012 12:46pm
Quote (Rushe @ 27 Nov 2012 18:30)

Co do tej Hanny to sie zgodze. Mega przejebana postac, ogolnie caly sezon taki jakis bezbarwny. Myslalem ze ten watek z poczatku sezonu (Debra odkryla ze jest seryjnym morderca) bedzie twardo walkowany a tu 3 odc i dupa - pogodzila sie -_- Ten Mafiozo rowniez z dupy sie pojawil i rownie szybko sie ulotnil a teraz ten podpalacz lol. Tylko watek LaGuerty ciekawie sie zapowiada, jedyny plus tego sezonu.

This post was edited by vbnm on Nov 27 2012 12:46pm
Member
Nov 27 2012 12:46pm
Quote (Gdzie_jest_krzysz @ Nov 27 2012 06:45pm)
o. comunity. nastepne gowno bieda i chuj

Pierwsze 2 sezony Community sa przyjemne... potem to jakis pierdolnik sie zrobil
Banned
Gold: 4,043.00
Warn: 10%
Nov 27 2012 12:47pm
Quote (Janusz_Tracz @ Nov 27 2012 06:35pm)

na szybko dodalem te co obejrzalem/ogladam. nie dodawalem tych ktorych obejrzalem troche i przestalem (typu fringe, community itp)
Reported oczywko.
Member
Nov 27 2012 12:47pm
Quote (vbnm @ Nov 27 2012 06:46pm)
Co do tej Hanny to sie zgodze. Mega przejebana postac, ogolnie caly sezon takie jakis bezbarwny. Myslalem ze ten watek z poczatku sezonu (Debra odkryla ze jest seryjnym morderca) bedzie twardo walkowany a tu 3 odc i dupa - pogodzila sie -_- Ten Mafiozo rowniez z dupy sie pojawil i rownie szybko sie ulotnil a teraz ten podpalacz lol. Tylko watek LaGuerty ciekawie sie zapowiada, jedyny plus tego sezonu.

Ja niestety nie lubie Laguerty, wiec i ten watek mnie wkurwia. Co by nie powiedziec. jest bieda i juz... Czekam tylko na wykonanie kary smierci na dexterze w ostatnim sezonie i tyle
Go Back To Polska Topic List
Prev14114124134144151964Next
Add Reply New Topic New Poll