Quote (Henio17 @ 23 Aug 2015 00:29)
Fresh foam ogólnie dobre recenzje wśród blogerów biegowych zbiera. Nie wiem natomiast co w tym nadzwyczajnego, bo nigdy nie miałem na nogach. Pegasusy to kolejna odsłona. Mi osobiście Nike z ich ''dostosowującą się'' amortyzacją w ogóle nie podpasowały, nie wiem, jak w tym można biegać :P Mam NB 1080 i tam nie czuję amortyzacji, także NB mnie też nie przekonuje osobiście.
Obecnie truchtam co 3 dni i zmieniam buty:Adidas Energy Boost 2, NB 1080, Zenki,Adidas Sequence Boost
Ostatnio biegałem w wysłużonych i pożyczonych Saucony Ride 6 i Ride 7 i w obu nadal czuć amortyzację, w Boostach podobnie.
b0b3k powiedz jak wgrać trening z Garmina do Endomondo po połączeniu kont - zniknęła opcja wgrywania a samo się nie aktualizuje :(
Henio szczerze to nie wiem, po prostu połączyłem konta i po zrzucie w garmin connect - trening zaraz pojawia się również na endomodo. Edit: Chociaż początkowo też coś nie zrzucało się automatycznie na endo, dlatego kombinowałem.
Ale na początku jak nie wiedziałem o tym, to zapisywałem treningi w formacie tcx i następnie importowałem z pliku na endomondo, tylko tutaj jest jedna niedogodność, że taki import nie uwzględnia pauz, więc jak stałem na światłach i miałem pauze na garminie to ten km na endomondo i tak pojawiał się z czasem tym pauzowanym.
This post was edited by b0b3k on Aug 24 2015 02:30pm