Quote (VolveR @ 27 Mar 2011 23:31)
Androida wgram rzecz jasna, jedna z pierwszych rzeczy jaką zrobię. Szkoda trochę, że ma mniej tej pamięci, ale powinien dawać radę mimo wszystko.
Mówisz, że baterię tak zjada?

Nie jestem przekonany do używania bez futerału. Porysuje się, straci na wyglądzie i wartości. Wprawdzie nie wyobrażam sobie jak wielki jest ten telefon, ale mam nadzieję, że da radę go trzymać w kieszeni

No na baterii trzyma zazwyczaj 1-2 dni, nie ma szału.
Ja też staram się dbać o wszystko, ale przy tym telefonie po prostu nie widzę sensu zakładania futerału - on naprawdę robi się wtedy 2x grubszy i dość niewygodnie nosi się go w spodniach.
Quote (nomadwgk @ 27 Mar 2011 23:36)
Szczerze mowiac gdyby nie ten kondon na telefonie to pewnie ze 100 razy bym go juz upuscil, ale fakt ze przez to robi sie nieco grubawy.
/e
Wersja us ma wiekszy rom nie ram, czyli wszystko bedzie smigac tak samo .wersja eu z tegp co sie orientuje wymaga zrobienia partycji systemowej na sd bo po zainstalowaniu andka nie zosWtaje tam nic miejsca lub w ogole tam sie nie miesci.
Wiem wiem, pisałem "więcej pamięci", miałem na myśli rom.
Trzeba chyba zrobić partycję ext3 albo ext4 (chyba ext4 jest najszybsze) na końcu karty pamięci, wtedy wszystko zadziała automatycznie. Też nie wiem o tym za wiele, bo mam LEO1024 i nie musze przejmować się pamięcią.
Zresztą większość romów ma chyba wbudowane na różny sposób APP2SD, więc też nie trzeba przejmować się tym, co dzieje się z aplikacjami.