Quote (CrazyHunter @ 19 Jan 2011 11:12)
zgodzam się z tobą

tanio raczej nie będzie za tak dużego dostawczaka
diesel 131km
130tki jeszcze były bez pompowtrysków? czy już na?
Quote (AlCapoone @ 19 Jan 2011 11:14)
hehe:D z dieslami 1,9 tdi jest baaardzo ciężko. praktycznie każdy był bity, a licznik był cofany
Nie zgodze się, to absurd oczywko : DDDDD
jak możesz twierdzić, że praktycznie każdy samochód z 1,9 TDI był bity : DDDDDDDDDDDDDD
ja mam A4 Avant 99' 1,9 TDI 110 km klimatronik, etc z przebiegiem
152K I zasmucę Cię nie był niestety cofany ani bity cuz z książką serwisową + sprawdzone po numerze VIN
Quote (Yoshimitsu1_MoS @ 19 Jan 2011 11:16)
Zawiecha w audi jest calkiem inna (w przypadku a3 z 2000 to wielowahacze), w audi tez jest duzo innych patentow, ktore w vw nie ma albo trafiaja do niego po latach.95% to lekka przesada. Mialem audi i do tanich utrzymanie tego samochodu nie nalezalo, chociaz to tez w duzym stopniu zalezy czy kupujesz w serwisie, ze szrotu czy z podroby.
Komfort komfortem ale ostatnio sam preferuje samochody mlodsze, z mniejszym przebiegiem, w lepszym z stanie i z lepszym wyposazeniem niz jakis samochod marki premium wypierdziany przez niemca.
odpowiedź na Twojego posta chyba jest zawarta powyżej. : )
Ja myślę, że jak się znajdzie pewniaka, to nie ma chuja we wsi, samochód będzie Ci służył i koniec.
gorzej z takimi którzy są napaleni, kupują samochody na szybko i po 3 miesiącach płacz, że kupił hebla ;]
This post was edited by pezet44 on Jan 19 2011 04:20am