Quote (Pozer @ 30 Aug 2010 12:13)
te obliczenia opieraja sie tylko na tym ile barca zaoszczedzi jesli nie kupi nikogo w zastepstwo w ciagu 3 lat
pozatym jego obliczenia transferu Eto'o + kasa za Ibrahimovicia sa troche pomieszane
do tego kompletnie pominal wartosc Eto'o w stracie pomiedzy kupnem a sprzedaz Ibry
jak już mówiłem Hala Rossell
Quote (CoD_id @ 30 Aug 2010 12:50)
M8 czemu sie tak upierasz, ze by go nie przedluzyl? Imo gdyby Pep sie nie podjaral tak na Zlatana to Eto gralby tam do dzisiaj.
jak już ktoś napisał wcześniej, w jednym z wywiadów Eto'o powiedział, że chce spróbować sił w innej lidze + Guardiola już w pierwszym swoim sezonie na Camp Nou oznajmił, że nie ma zamiaru korzystać z usług 3 piłkarzy, jednym z nich był właśnie Samuel (wtedy nie było jeszcze mowy o żadnym Zlatanie)
Quote (RoGh @ 30 Aug 2010 13:00)
Nieee, na to nie bylo szans, sledzilem w tamtym okresie wydarzenia na biezaco, oczywiste bylo, ze Eto'o chce zmienic srodowisko, jednym z glownym czynnikow byly oczywiscie relacje na linii Eto'o-Guardiola.
I dobrze sie stalo, tylko, zeby nie sciagali jeszcze tego Robinho, nie odpowiada mi on w Barcy.
Guardiola jasno stwierdził iż nie widzi Robinho w swojej drużynie
Quote (zYwi3c @ 30 Aug 2010 13:07)
Dzisiejszy news ktory mnie rozbawil

( ach Ci agenci ... )
Jezeli JAKIMS CUDEM im sie to uda, to albo Pep w ogole nie mysli i zawezi kadre masakrycznie, albo Rossell niedlugo doczeka sie stryczka ;d
ten news to kompletna bzdura
nie ma się czym przejmować
Quote (rollen @ 30 Aug 2010 13:55)
ciekawe jak w tym sezonie ulozy sie rywalizacja anglia-hiszpania w LM?
Hiszpania > Anglia
jak zwykle
Quote (Pozer @ 30 Aug 2010 13:42)
Milan podobno nie mial nic nie transfery, a jakos im sie udalo wyczarowac kase na Ibrahimovicia
nie ma szans ze kupia kogos jeszcze imo
po raz kolejny Hala Rossell
nie wiem kto za nim glosował...
Link do prezentacji Mascherano
http://iraqgoals.net/barcatv.htmlThis post was edited by SleepNowInThe Fire on Aug 30 2010 11:09am