Quote (VolveR @ 26 Feb 2010 15:08)
Dzięki za opinię. Do poniedziałku powinienem dostać sprzęt to przetestuję i powiem swoje zdanie na ten temat

Co do kupna PS3, to głównie sugerowałem się jakością wykonania. Xbox360 miałem kiedyś na współkę ze znajomym. Gry w porządku, ale ten hałas i wrażenie tandetnego wykonania mnie odstrasza. Poza tym na PS3 można bezpłatnie korzystać z internetu, co jest dla mnie ważne. Jak już płacę to raz, a nie co miesiąc dodatkowo. Wystarczająco dużo abonamentów mam do płacenia. Wydaje mi się też, że PS3 ma większe możliwości od Xboxa, czego jeszcze może nie widać jednak, a może mieć pozytywne skutki w przyszłości. Nie sądzę, żeby szybko ktoś wypuścił nową konsolę (oprócz Wii, którego następca wychodzi pod koniec roku). Gra na dużym ekranie TV daje znacznie lepsze wrażenia od tej na monitorze przy komputerze, który nie zawsze nadąża za rozwojem gier.
edit: Właśnie zadzwonili do mnie, że w firmie czeka na mnie paczka. Zaraz chyba pójdę na spacer

juz widac te mozliwosci

ogarnij sobie uncharted 2 obowiazkowo, tak filmowej gry jeszcze nie bylo, moze mgs4 (no heavy rain pewnie bedzie bardziej filmowy) sam nosnik tez >>> xboxa. wezmy takiego finala XIII. na ps3 wszystko bedzie na 1 blurayu, z cutscenkami jakosci hd, na xboxa musza kompresowac filmy a i tak bedzie na dwoch 2-warstwowych dvd

ogolnie na ps3 teraz same killery wychodza, a na xboxa ostatnio tylko mass effect 2, ktorego wlasnie "pozyczylem" na pc i stwierdzam, iz jest epicki

na tyle epicki ze pewnie przy najblizszym przyplywie gotowki zakupie oryginalna 1 i 2.
Quote (Stara_Lunara @ 26 Feb 2010 16:40)
Potwierdzam, 2.7gb

Demko przeszedlem, genialne jest, no i te zakonczenie, kurdeeee wrrr

Kupie to chyba w dniu premiery ;D
a na czym sie konczy to eu? na kratosie lecacym na tytana? cuz jak to jest to samo co e3 demo, to nie bede sciagal

co do zakupienia god of wara to ja chce to
http://www.empik.com/god-of-war-iii-ultimate-trilogy-edition-ps3-multimedia,prod44130131,pThis post was edited by fro5tbite on Feb 26 2010 09:46am