Quote (Damundo @ Apr 28 2013 01:02am)
Zajebiste anime, czekam na ciąg dalszy, polecam.
Clannad w sumie końcówka pierwszej historii z tym ślubem nieco była wzruszająca ale nie poruszyła mnie aż tak, Tasogare Otome x Amnesia póki co bardziej mnie ruszyło, ale zobaczę dalej, ogólnie jestem prawie w połowie i serio Clannad zdaje egazamin z recenzji, ale zobacyzmy jak się dalej potoczy.
Ale jedcnak ta kreska, te oczy na pół twarzy mnie nieco denerwują, nie przeszkadza to w sumie, ale jednak wolę bardziej naturalną kreację postaci w tym względzie ;p
Somewhat High
70.5%
hehe teraz sobie zobaczylem

Kiedys mielismy mniej chyba

Ide ogladac Nobune (mam nadzieje ze wkrotce zrobia 2 sezon

- w koncu ten jest z zeszlego roku), a potem bardzo prawdopodobne ze zaczne Tasogare Otome x Amnesia

Quote (Damundo @ Apr 28 2013 01:28am)
No kurwa polecam z całego serca i jedno i szczególnie drugie ;p No kiedyś chyba było 6x, i tak wysoko, ale widzę w podobnym kierunku zmierzamy, kanpai!
ło kurwasz muszę w końcu ruszyć dalej Fairy Tail
No i gintama, nie wiem czy to w końcu znowu beka czy serio, ale 13epów niby nowej serii wyszło, trzeba się zabrać o ile to serio koniec.
Wczoraj powinien wyjsc kolejny chapter mangi i nie ma

(przynajmniej na fairy-tail.pl), a tak czekalem na lekka dawke z królestwa Fiore

co do gintamy, jakos nie podchodzi mi to anime

stoje na 69 i jakos wole inne krotkie tytuly ogladac niz smiac sie z gintamy, aczkolwiek nie wszystkie epy smiesza i jak je ogladalem to chcialem zeby sie to skonczylo szybko

Quote (Damundo @ Apr 28 2013 01:28am)
Patrząc po Twoich Plan To Watch, ogarniaj Binbougami Ga! ASAP TYPIE!
wlasnie patrzylem swoja "plan to watch", po Tasogare zaczne Bingougami Ga!
This post was edited by Zeratull on Apr 27 2013 05:33pm