Quote (Bieniol @ 8 Jun 2015 17:09)
Miałem wg. lekarza przeciążenie nogi w stawie skokowym i zapalenie prostownika palców. Coś w tym stylu. Poszedłem do niego ponieważ drętwiała mi noga, ta która miałem operowaną rok temu. Lekarz stwierdził, że to musi być od biegania, ten sam lekarz co robił operację :)
Myślę, że dobrze by było gdybyś jakiegoś fizjoterapeutę odwiedził, ewentualnie zwykłego ortopedę, może coś Ci pomoże.
Ja od jutra zaczynam też treningi piłkarskie, więc dodatkowe bieganie będzie, kolega mnie namówił żebym do nich do drużyny dołączył. Wprawdzie niska klasa rozgrywkowa, ale fajnie będzie wrócić do czegoś co robiłem bardzo długi okres czasu. Mam też zamiar częściej jeździć w góry, to jest coś co sprawia mi chyba największą frajdę, a ostatnio niestety zaniedbałem to.
"zapalenie prostownika palców" hmm nie slyszalem anwet o czyms takim. ale w teorii dobrze ze u jednego sie leczysz
ortopedzi maja dla mnei zawsze jedna recepte na zdrowie "nie biegaj"... moze pojde do pewnego zaufanego rehabilitanta ktory na rozne bole znajduje cudowne sposoby
zawsze ci zazdroszcze tych gorskich wycieczek... ;] za tydzien mam nadzieje uda mi sie na 5 dni wedrowania wyjechac
Quote (Rave_PL @ 8 Jun 2015 17:23)
Cos tam sie ruszam, nawet na urlopie w niemczech marszobieg sobie zrobilem. Troche te pospinae posladkowe mnie dobijac zaczynaja...
dodaj mnie na endomondo (o ile kojarzysz jak sie nazywam) bylem zawsze w biegowych grupach jsp