Quote (dawid9400 @ Mar 5 2014 04:47am)
Quote (dawid9400 @ Mar 5 2014 04:50pm)
to są buty do biegania, wy spierdoleńce życiowe, ale co możecie wiedzieć o takim czymś jak sport mając pewnie po 40k+ postów na jsp, tasując się na showupie wysyłając typiarom wirtualne żetony kupione za pieniążki od mamy. Zawsze miałem polską sekcję za totalne spierdoliny, ogarniętych ludzi można policzyć na palcach jednej ręki. Te buty nie mają zajebiście wyglądać, a jestem pewien, że połowa z was popierdala w jakichś shoxach, czy air maxach z 2013/14 roku, nike dunkach, nike capri i szybkich czapeczkach.
btw, wy dwaj, ~unsatiable, mlody, mysz - to są osoby, które zapadły mi w pamięci jako totalne... nawet nie wiem jak was nazwać, nie wiem, czy każdy wasz post to prowo, czy jesteście takimi zjebami. Tak, wiem, że dostane warna od dzielnego moderatora, ale średnio mnie interesuje forum, na które wchodzę raz na jakiś czas.
Jeśli każdy brałby na poważnie twoje statystki, to sam prawdopodobnie jesteś nieodzywioną pizdą.
Quote (dawid9400 @ Sep 4 2013 11:33pm)
Quote (dawid9400 @ Sep 5 2013 03:56pm)
lans oczywko, lubię kosza ale trenuję ręczną
przypominam

Quote (mlody123 @ Feb 8 2014 04:35pm)
no i powiem wam że kozak wygodne, wszyscy się oglądają "czułem się jak gwiazda" ;)
w sumie tez niezle ;DD