Quote (VolveR @ 25 Feb 2010 12:35)
Straszycie mnie tu tylko. Na filmikach gra wygląda ciekawie.

bo jest dobra, mi sie tam zajebiscie gralo, nie przeszedlem calej, bo sie zacialem w pewnym miejscu a kumpel chcial z powrotem, ale gdybym mial czas na pewno poswiecilbym go na dokonczenie

ogolnie imo najbardziej rozbudowana, najlepsza moze nie, bo vice city ciezko bedzie rockstarowi pobic, a porownywac ja do vice city to tak jak fallouta 3 do 1&2. dziwi mnie to, ze tyle ludzi tutaj robi z tej gry crapa,ktorym wcale nie jest. co do bohatera to imo pierwszy CIEKAWY bohater, w poprzednich czesciach bohaterowie byli kompletnymi randomami/niggerami, tu masz jakas historie i fabule. co do monotonnosci to nie jest tak zle

ogolnie gratuluje zakupu, w ogole co sie stalo, ze tylu userow d2jsp zakupuje ps3 ostatnio?

z rok temu jak byly ankiety to wiekszosc wyglaszala opinie w stylu - "ps3 guwno xbox rzondzi", czy "na ps3 nie ma gier";p
Quote (quenthel25 @ 26 Feb 2010 14:03)
Zawiodłem się na GoWie. 2,7gb ściągania żeby dowiedzieć się że to stare demo z E3 (Helios)
jakie 2,7?

jak to demko sciagalem to z 1,5 bylo tylko :< jeszcze sprawdze. i jak mozesz powiedziec, ze sie zawiodles na grze tylko dlatego, ze sciagnales nie to co chciales? -.- mi to demo zaostrzylo apetyt

ja z amerykanskiego psn sciagalem bo dostalem od typa, ktory kupil collection z kodem i mial proxe
This post was edited by fro5tbite on Feb 26 2010 07:50am