d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Żydzi Syjoniści Chazarzy Aka " Naród Wybrany "
Prev13456727Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 10.50
Feb 2 2015 06:27pm
Żydów można zobaczyć w sejmie, mass mediach. Z reguły sami wiodą spokojny żywot. Jeżeli takich znamy, to rzadko który się do tego przyznaje. A nóż widelec na swoje nieszczęście trafi na osobę która przypadkiem zna kilka cytatów z talmudu i planów które są opisane i realizowane. Plakietka antysemity jest przyklejana tym, którzy zrozumieli że są dla żydów śmieciami i bydłem. Rozliczenie wedle swoich zasług jest jedynie kwestią czasu. Jedni zwą to karmą, inni Bogiem a jeszcze inni lubią sami wyrównywać rachunki. Wystarczy trafić na osobą która będzie mieć możliwość odwetu. I nie mam tu na myśli kogoś pokroju Hitlera, miał on duży udział przy powstaniu Parchzraela. Wcale się nie zdziwię, jak najbogatsze rodziny żydowskie z USA i Europy Zachodniej poświęcą go w ofierze. Mam na myśli te same rodziny żydowskich bangsterów które finansowały zbrojenia Hitlera.
Member
Feb 2 2015 06:30pm
Żydów można zobaczyć w sejmie, mass mediach. Z reguły sami wiodą spokojny żywot. Jeżeli takich znamy, to rzadko który się do tego przyznaje. A nóż widelec na swoje nieszczęście trafi na osobę która przypadkiem zna kilka cytatów z talmudu i planów które są opisane i realizowane. Plakietka antysemity jest przyklejana tym, którzy zrozumieli że są dla żydów śmieciami i bydłem. Rozliczenie wedle swoich zasług jest jedynie kwestią czasu. Jedni zwą to karmą, inni Bogiem a jeszcze inni lubią sami wyrównywać rachunki. Wystarczy trafić na osobę która będzie mieć możliwość odwetu. I nie mam tu na myśli kogoś pokroju Hitlera, który miał on duży udział przy powstaniu Parchzraela. Wcale się nie zdziwię, jak najbogatsze rodziny żydowskie z USA i Europy Zachodniej poświęcą go w ofierze. Mam na myśli te same rodziny żydowskich bangsterów które finansowały zbrojenia Hitlera.
Member
Gold: 373.32
Warn: 10%
Feb 2 2015 06:30pm
Quote (gwyneed @ Feb 2 2015 11:56pm)
No z tym właśnie może być problem.

Zasymilowałem się i chuja mi zrobisz.

Nie lekceważyłbym ich. :rolleyes:
Member
Feb 2 2015 06:38pm
Nie poznałem jeszcze żyda który by na pierwszym miejscu przekładał co innego niż żydowskie interesy. Miłość do kraju w którym mieszka nigdy nie była ponad tym. Bynajmniej nie trafiłem nigdy na żyda, który przekłada polski patriotyzm ponad interesy żydowskiej niestety. Mówię o czynach.
Member
Gold: 11,225.00
Feb 2 2015 07:48pm
Quote (slzcik @ 3 Feb 2015 01:38)
Nie poznałem jeszcze żyda który by na pierwszym miejscu przekładał co innego niż żydowskie interesy. Miłość do kraju w którym mieszka nigdy nie była ponad tym. Bynajmniej nie trafiłem nigdy na żyda, który przekłada polski patriotyzm ponad interesy żydowskiej niestety. Mówię o czynach.

Również ze świecą szukać polaka, który by przedkładał interes polski lub polaków nad swój własny, indywidualny.
Moim zdaniem naród potrafiący skupić się na interesie narodowym a nie własnym to chyba coś pożądanego.
Będąc (do '48) bezpaństwowcami, chcącymi zachować tożsamość jak Polacy na obczyźnie, naturalnie brali pod uwagę interes swojego narodu, zamiast skupiać się na interesie Austrii, Włoch, Polski, Niemiec czy Francji w których akurat przyszło im żyć.

Zauważ, że cyganie też są bezpaństwowcami, ale to przy żydach głupi indianie, niezdolni do tworzenia państwowości, z których więcej brudu, kradzieży i rozboju, niż pożytku. Znajdź mi uczciwie pracującego cygana.
A żyd? Geszeft otworzy, pieniądz pożyczy, buta naprawi i szybciej się powiesi niż pójdzie żebrać. Nie narobi tłumu brudnych dzieci bez szkoły, tylko kilka, które szybko nauczą się czytać i liczyć. Taki tymczasowy obywatel chyba wypada lepiej na tle cygana.
Member
Gold: Locked
Feb 2 2015 08:29pm
"Oto fragment programu z wiodącego syjonistycznego kanału telewizyjnego w Izraelu. Mówi o żydowskiej organizacji w Szwecji,
która popiera Izrael jako państwo żydowskie, równocześnie lansując nieeuropejską imigrację do Szwecji i Europy.
Posłuchajcie uważnie słów tej żydowskiej aktywistki o żydowskiej roli w tym wszystkim. "

Member
Gold: 1,355.00
Feb 3 2015 11:56am
Quote (gwyneed @ Feb 3 2015 01:48am)
Również ze świecą szukać polaka, który by przedkładał interes polski lub polaków nad swój własny, indywidualny.
Moim zdaniem naród potrafiący skupić się na interesie narodowym a nie własnym to chyba coś pożądanego.
Będąc (do '48) bezpaństwowcami, chcącymi zachować tożsamość jak Polacy na obczyźnie, naturalnie brali pod uwagę interes swojego narodu, zamiast skupiać się na interesie Austrii, Włoch, Polski, Niemiec czy Francji w których akurat przyszło im żyć.

Zauważ, że cyganie też są bezpaństwowcami, ale to przy żydach głupi indianie, niezdolni do tworzenia państwowości, z których więcej brudu, kradzieży i rozboju, niż pożytku. Znajdź mi uczciwie pracującego cygana.
A żyd? Geszeft otworzy, pieniądz pożyczy, buta naprawi i szybciej się powiesi niż pójdzie żebrać. Nie narobi tłumu brudnych dzieci bez szkoły, tylko kilka, które szybko nauczą się czytać i liczyć. Taki tymczasowy obywatel chyba wypada lepiej na tle cygana.

Bo to twoi pobratymcy wyjebali całą inteligencję polską w czasie wojny i bezpośrednio po niej. Został jakiś margines, który nigdy w życiu nie widział większej sumy pieniędzy i jak zobaczyli trochę srebrników to od razu im się oczy zaświeciły i zaczęli być sprzedajni jak ostatnie kurwy.

Indianom to wy do pięt nie dorastacie. Jesteście ścierwami bez żadnego honoru. Jak można w ogóle mówić że byli niezdolni do tworzenia państwowości jak zostali napadnięci przez zdziczałych europejczyków. To jest żydowski model działania. Kłamać, knuć i szczuć to jest to co was charakteryzuje.

Jesteście tak zjebani, że posłusznie wypełniacie polecenia swoich starych i jak wam każą być lekarzem, prawnikiem to macie gówno do powiedzenia i trzeba wypełniać posłusznie wolę rodziców. To nie jest normalne.

http://wolna-polska.pl/wiadomosci/lekarz-twierdzi-ze-zydzi-sa-nosicielami-schizofrenii-2014-12
Member
Gold: 369.00
Feb 3 2015 11:59am
Prawdziwy wróg nadchodzi ze wschodu....
Member
Gold: Locked
Feb 3 2015 12:01pm
Quote (Last_Hope @ 3 Feb 2015 19:59)
Prawdziwy wróg nadchodzi ze wschodu....

prawdziwy wrog juz dawno tu siedzi, ma sie dobrze i knuje za twoimi plecami
Member
Gold: 0.15
Warn: 80%
Feb 3 2015 01:24pm
Żyd jest inteligentny i cwany. Krew wypije, dziury nie zrobi i tak wszystko zaaranżuje że nawet możesz się czuć szczęśliwy...... na krótką metę. A cyganów powinno się w klatkach hodować, najbardziej prymitywne plemiona murzyńskie się korzystniej od nich prezentują jako społeczeństwa.
Go Back To Polska Topic List
Prev13456727Next
Closed New Topic New Poll