d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > The Union - Czy Prohibicja Jest Czymś Dobrym? > Biznes Stojący Za Upalaniem Się.
Prev13456733Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jan 14 2013 03:38am
Quote (Stanislaw @ Jan 14 2013 12:25am)
Jak zwykle probujesz blyszczec a chuja sie znasz na czymkolwiek. Co z tego ze trawa nie zabija jak niszczy pamiec? Moze leczy jakiestam choroby ale czy ty masz te choroby ze musisz to jarac? Takie powierzchowne myslenie jak zwykle u uzytkownika GR.

Sam jaram co kilka tygodni, ale swiadomie - to nie jest zaden lek , a uzywka jak kazda inna mozna sie uzaleznic i spieprzyc sobie zycie, mozna tez zniszczyc swoj potencjal na przyszlosc kazdy wybiera co chce. Ma skutki uboczne udowodnione klinicznie.

a Ty jak zwykle szukasz chuja do dupy. obejrzyj, a potem pierdol farmazony, pokaż mi proszę te badania z wiarygodnych źródeł. edit ( bo tam większość z nich niestety miażdżą, ale co jak nie oglądałeś. )
Tu nie chodzi tylko o MJ jako używkę, gdybyś obejrzał dokument wiedziałbyś, że jest to najsilniejsze naturalne włókno na świecie, oraz przed wojną farmerzy mieli nakaz siania konopii. deklaracja stanów zjednoczonych została zapisana na papierze konopnym, 50 % leków było na bazie oleju konopnego, produkowano z niej ponad 5000 produktów tekstylnych od TNT po Celofan.
Ignorant z Ciebie, Stanislawie.

E: Niestety delegalizacja zniszczyła wszystkie formy konopii, której niegdyś tak często wykorzystywano. Roślina konopii wytwarza 4 razy więcej tlenu od drzewa, papier konopny jest tańszy, bardziej wytrzymały i bardziej przyjazny środowisku, bo to roślina jednoroczna, a drzewa rosną po kilkadziesiąt lat, żeby jakieś zjeby mogły pisać głupoty jak Gazeta Wybiórcza.

This post was edited by GracjanTadeusz on Jan 14 2013 03:48am
Member
Jan 14 2013 03:57am
Uwielbiam takie tematy.

Jakby ktoś miał jakieś jeszcze wątpliwości. Palenie w tym kraju nie może zostać zalegalizowane i osobiście mam nadzieję, że nie dożyję czasów, że będzie inaczej.
Member
Jan 14 2013 04:06am
Quote (Carax @ Jan 14 2013 11:57am)
Uwielbiam takie tematy.

Jakby ktoś miał jakieś jeszcze wątpliwości. Palenie w tym kraju nie może zostać zalegalizowane i osobiście mam nadzieję, że nie dożyję czasów, że będzie inaczej.

Nie może dlaczego? :huh:
Member
Jan 14 2013 04:11am
Quote (GracjanTadeusz @ Jan 14 2013 12:06pm)
Nie może dlaczego? :huh:

bo nasz naród by to przerosło. ludzie by oszaleli. pozwól polakowi mieć pół grama w kieszeni to będzie miał 2 kg w piwnicy. generalnie mógłbym przedstawić skutki prawne takiej legalizacji ale nie mam zamiaru czytać flame'ów na mój temat. tak więc ograniczę się stwierdzenia, że na dobre by nam to nie wyszło i to niestety przez naszą mentalnośc. są jeszcze katastrofalne skutki podatkowe i wzrost zgonów wśród młodzieży o 40%.

Może jeszcze odpowiadając na pytanie zawarte w tytule tematu. The Union - Czy Prohibicja Jest Czymś Dobrym? Na pewno nie, ale jest złem koniecznym.

This post was edited by Carax on Jan 14 2013 04:15am
Member
Gold: Locked
Warn: 100%
Jan 14 2013 04:22am
Quote (Carax @ Jan 14 2013 10:11am)
bo nasz naród by to przerosło. ludzie by oszaleli. pozwól polakowi mieć pół grama w kieszeni  to będzie miał 2 kg w piwnicy. generalnie mógłbym przedstawić skutki prawne takiej legalizacji ale nie mam zamiaru czytać flame'ów na mój temat. tak więc ograniczę się stwierdzenia, że na dobre by nam to nie wyszło i to niestety przez naszą mentalnośc. są jeszcze katastrofalne skutki podatkowe i wzrost zgonów wśród młodzieży o 40%.

Może jeszcze odpowiadając na pytanie zawarte w tytule tematu. The Union - Czy Prohibicja Jest Czymś Dobrym? Na pewno nie, ale jest złem koniecznym.

blagam cie kurwa :'DDDDDDDD
Member
Jan 14 2013 04:33am
Quote (Carax @ Jan 14 2013 12:11pm)
bo nasz naród by to przerosło. ludzie by oszaleli. pozwól polakowi mieć pół grama w kieszeni  to będzie miał 2 kg w piwnicy. generalnie mógłbym przedstawić skutki prawne takiej legalizacji ale nie mam zamiaru czytać flame'ów na mój temat. tak więc ograniczę się stwierdzenia, że na dobre by nam to nie wyszło i to niestety przez naszą mentalnośc. są jeszcze katastrofalne skutki podatkowe i wzrost zgonów wśród młodzieży o 40%.

:rofl:
Member
Gold: 5.01
Jan 14 2013 04:34am
Quote (Carax @ Jan 14 2013 11:11am)

Jakoś w czechach dają sobie radę.

Ale i tak mam nieskazitelną beke z tego wpisu ;DDD
Member
Jan 14 2013 04:35am
Quote (colonymike @ Jan 14 2013 12:34pm)
Jakoś w czechach dają sobie radę.

Ale i tak mam nieskazitelną beke z tego wpisu ;DDD

czechy to nie polska kurwa
Member
Gold: 373.32
Warn: 10%
Jan 14 2013 04:36am
Quote (Carax @ Jan 14 2013 10:11am)

O kurwa typie przekroczyles limit spierd**enia. Jak ktos chce palic to powinien miec do tego prawo i tak ograniczeni ludzie jak ty nie powinni sie wpierdalac.
Member
Gold: Locked
Warn: 100%
Jan 14 2013 04:37am
Quote (Carax @ Jan 14 2013 10:35am)
czechy to nie polska kurwa

No tak, bo jak nam zalegalizuja maryhłanine to wzrosnie liczba zgonow po wstrzykiwaniu sobie jej w zyle o 40% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Go Back To Polska Topic List
Prev13456733Next
Add Reply New Topic New Poll