Quote (terazjanabicie @ 10 Feb 2010 13:15)
Czy oplaca sie kupowac ps3?
Teraz - zdecydowanie tak. Aktualnie sony duzo traci na sprzedazy PS3 po obnizkach cen, wiec nie zdziwie sie jesli w najblizszym czasie znow podrozeja.
Jak wasze wrazenia po zakupie?
A o co dokladnie pytasz? Nie zaluje z zakupu konsoli, jestem zadowolony.
Co z grafiką?
Hm, glupie pytanie, a ja mam ci to wytlumaczyc? Nowe gry maja ladna grafike, nic sie nic przycina itp. Gra na duzym ekranie robi wrazenie.
Jesli chodzi o porownanie z xboxem, która konsola wypada lepiej?
Obie konsole maja swoje plusy i minusy. PS3 ma blu-ray i wifi w standarcie, darmowy net, cichutko chodzi, ekskluzywy zdaniem wielu ludzi (w tym i moim) sa duzo lepsze. X36 ma duzo lepszego pada (tylko krzyzak jest z dupy), rozgrywka online o niebo lepsza (nie ma co porownywac do PS3), o wiele wieksza oferta niz pss, chodzi jak odrzutowiec wiec w nocy nie pograsz, daja headset do zestawu (w ps neistety nie), istnieje mozliwosc zainstalowania gry na dysku twardym. Z glownych roznic to chyba na tyle. W kazdym razie imo konsole powinno sie wybierac ze wzgledu na gry. Jesli nie lubisz Halo 3, Gearsow czy Fable to po cholere ci x36?
I przede wszystkim, jakie gry są dumą ps3?

Tego jest zdecydowanie wiecej niz na x36

Wymienie kilka: killzone, little big planet, uncharted, metal gear solid, god of war, gran turismo, heavy rain.
/e: chcialem tylko dodac, ze nie jestem zadnym tam fanbojem xboxa czy ps3. Mialem x'a przez ~1,5 roku, teraz od niedawna mam ps3, wiec wiem co mowie.
This post was edited by Stara_Lunara on Feb 10 2010 05:33am