d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Bartosz Stopro Mi Odpisał
Prev13456734Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 50.00
Jan 4 2010 03:21pm
Quote (DrumAndBase @ Jan 4 2010 10:12pm)
http://www.fotka.pl/profil/stopro92/ - Dla osób, które nie miały okazji go poznać.

Polska sekcjo, pokażcie jak bardzo chcecie, aby nas odwiedził i z nami porozmawiał :)

ostry garek na lbie
Member
Gold: 0.34
Quote (DrumAndBase @ Jan 4 2010 11:12pm)
http://www.fotka.pl/profil/stopro92/ - Dla osób, które nie miały okazji go poznać.

Polska sekcjo, pokażcie jak bardzo chcecie, aby nas odwiedził i z nami porozmawiał :)

matko jaki pojeb..
Member
Gold: 68,400.00
Quote (DrumAndBase @ Jan 4 2010 10:21pm)
REALNYRANDOMIELUBIETWOJOM[COLOR=rgb(0, 0, 255)]MAME

wspaniała kobieta <3
Banned
Gold: 307.00
Warn: 50%
Jan 4 2010 03:22pm
Drogi Bartoszu Stoprocent,

Teraz płacz, że masz zjebany ryj.A TY WYTRZYJ STAREJ DUPE OD SWOJEJ SPERMY BO MASZ KIŁE KURWO I RZEŻACZKE HIFOLCU JEBANY cos ci sie kurwo nie podoba to spierdalaj moge ci ewentualnie polamac pysk na rl jak chcesz tepy chuju jestes na strzała kurwo jebana skecjiku pierdolony umyj sie konski zwisie mam w pizdzie twoje fora kurwo jebana ,mam kase mam wszystko kurwo jebana nie masz kurwo nic mięsni ani masy kurwa jak pierdolne w ten głupi nobksi pysk to w sciane sie chuhro jebane wbijesz wyjebane mam na Ciebie Bana to ty możesz dostać najwyżej i wpierdol jak nagrabisz ^^ nie bądz taki wiracha przez internet,Jakim Ty jesteś kurwa zakompleksionym małoletnim dupkiem, tak bardzo, że aż do przesady. Zwłaszcza, na punkcie swojego wieku, a zaraz po tym wyglądu. Bez przerwy mówisz o tym, że jesteś młody, ale masz to gdzieś i nie wstydzisz się tego. Gówno prawda, zasłaniasz się co tylko Ci wpadnie w ręce. Podczas gdy inni robią to by się wygłupić, ty w tym czasie podbudowujesz swoje alter ego. Zacznij wreszcie dorastać bo śmieszny jesteś. Dodatkowo jesteś pozerem, po raz kolejny zasłaniając siebie i próbując być kimś innym. Jeszcze raz powtórzę, jesteś nikim, nieudacznikiem który na forum o grach komputerowych dowartościowuje (i co przykre) udaje mu się to -- głównie w oczach osób Twojego pokroju. Z góry napomnę, że uzasadnienie "to tylko internet" jest żadne. Nawet gdy się puści wodze fantazji, nie przestaje się być sobą. Ty po prostu taki jesteś, ofiara w życiu poza monitorem i gdy siadasz już przed nim, automatycznie rośnie Twoje samopoczucie. Oczywiście nie należy wytykać palcami, że tak samo zachowują się inni (bojan, bobsą itp) ponieważ oni mają sieczkę zamiast mózgu i to jest inny temat do dyskusji. Wiek nic nie znaczy ? Udowodnij mi to w takim razie, kurwa jaki ty jesteś zjebany. nie wyobrażam sobie jak można mieć tak spierdolone życie prywatne żeby rozpaczliwie szukać rozgłosu wśród anonimowych użytkowników internetowego forum, kurwiąc się w najgorszy sposób. cała twoja bytność na tym forum to jeden wielki desperacki krzyk i próba zwrócenia na siebie uwagi. nawet mi ciebie nie żal. śmieciu. to co napisales. za to bana mozna dostac i huju ci niepopuszcze jebany frajerze RAZ SIE SPUZNILEM DO SZKOLY I NAUCZYCIELKA N ATO CZEMU SIE SPUZNILES A JA NATO ZE MIALEM ACKJE ZE 3 TYPOW IDZIE I NA MNIE A NAUCZYCIELKA NA TO JA BYM SIE NAPIERDALALA ej albo jak by sie tak z njarkiem ugadac ze fifty/fifty podzial?Jak by mu wpadlo kilka k rl gold do kieszeni jedynie za przymkniecie oka to chyba by sie nie obrazil
Wydaje mi sie ze ten kolo az tak duzo na jsp nie zarabia zeby nie ruszyla go sumka powiedzmy 5tys dolcufja w iem ze ty przezyles wiecej odemnietak i zato jedyne co moge to wyrazy szacynku tu przeslac ale posluchaj mnie teraz cuz potrzebuje wsparcia ;///paniem wylizalem wiele po cipie robilem didżeja cycki zaliczylem ale jest taka pannanie jest niby wyjebista ale stary ona rozpierdala imo systemi kurwa nie wiem co zrobic ;/moze napisze do ciebie jutro czy tam kiedy bedziez ofc nienarzucajac sie jeste w sytuacjii hujowej go goral jak juz wybierze wybranke to ciezko od tego odjesc to juz jest t radycja geny przodki nic nieporadze sam dziadek postąpil tak z kaśką (moją babcią) najwieksze pozdrowienia sle...Moro123 jsp kurwa zamknij mordeczy ja ci jade po mamie ?
jakbym cie spotkal na ulicy to bym toba ulice wycieral chudzino pierdolona za takie teksty..hahahaha chyba ty skonczysz na coli z biedronki.
ja mam duzo hajsu w przeciwienstwie do cibie i stac mnie na soki typu hortex, nie to o u ciebie w domu cala rodzina pije soki rozrabiane z woda po 2 zl.
wypierdalaj biedaku, nie masz kasy to sie nie wypowiadaj. I NIE Próbuj Grać Kozaka Bo cały CHuj mi Możesz Mogłeś I Nie Będziesz Mógł Bo To JA Jestem Od Tego Żeby Dopierdalać Takie Kurwy Jaką Jesteś Ty A Jak Chcesz Powiedzieć Kilka Miłych Słów To Proszę Bardzo Tylko Pamiętaj O Tym Że Na Ulicy Się Na Pewno Spotkamy A wtedy Nie Będzie Tak Pięknie I Spokojnie... HWDP O Ile Wiesz Co To Znaczy!!!!...Frajerze Wypierdalaj Na Aplikary Z Taką Tandetą Jeżeli Nie Wiesz Co Kurwo Jest W 5 To Wyjebane Na Ciebie Po Całej Lini Więc Zamknij Mordę Leszczu Bo Cie Tak Dojebie Że Nie Pozbierasz Się Od Dzisiaj I Nie Staniesz NA Te Swoje Grubiutkie Nóżki Pojąłeś Frajerze? koniec imprezy "Wpadam kurwa na stołówke i patrze kurwa nie ma porcji mowie ja jebie wszyscy JĄ A JA NIE JEM nie mow ze nigdy nie wkladales sobie butelki szamponu w dupe! Kazdy facet kiedys probowal jak to jest:) ci matole jebany stara kolba w ryj zajebala bos taki paskudny kurwiszczeblujebany wiec stul pysk i wypierdalaj
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Cieszę się, że polska scena Cripsów i Bloodsów rośnie w siłę
Member
Gold: 30.00
Quote (eQ_1 @ Jan 4 2010 10:20pm)
http://a.eu.fotka.pl.s3.amazonaws.com/037/612/37612999_640.jpg

typowy smiec, udajacy kogos z zachodniego wybrzeza ;P
Banned
Gold: 2.20
http://forums.d2jsp.org/user.php?i=671007

Ostatni zarejestrowany user. Obstawiacie, że to on?
Member
Gold: 0.00
Jan 4 2010 03:23pm
Quote (DrumAndBase @ 4 Jan 2010 23:22)

Jeśli odwiedzi ten temat, to tak :ph34r:
Banned
Gold: 2.20
O KURWA LEŻAK ZARAZ DAM WAM SCREENA JAPIEROLE WYJEBAŁEM NA ŚCIANE
Member
Gold: 68,400.00
Quote (DrumAndBase @ Jan 4 2010 10:22pm)

on jest pizdą, nie zarejestrowałby się na forum dla koksów ;/
Go Back To Polska Topic List
Prev13456734Next
Closed New Topic New Poll