Quote (RedGentooHat @ 3 Dec 2024 13:51)
Widzisz, tylko roznica polega na tym ze to ciebie razi w oczy to ze ja koncze doktorat a nie ja chodze i sie tym chwale i po tym sie poznaje wlasnie bol dupy polaczka.
I ja nie mysle ze wygralem zycie, ale w twoich kategoriach to ja raczej wygralem zycie na 20 pokolen do przodu i ... ponownie.... to cie tak bardzo boli.
Wez sie za edukacje i zrob doktorat to pogadamy ;) Jeszcze jenda kwestia ktora pokazuje ze jestes na prawde marny intelktualnie to fakt ze nikt nie powiedzial ze ja robie to w Polsce :) zdaj na MIT studia, przeciez kazdy glupek robi studia :D ciebie by nawet na parkingowego nie wzieli bo bys sie pomylil przy obliczaniu reszty :D
Reasumujac ja rozumiem ze masz bol dupy bo to taka reakcja obronna, wiesz ze trafiles na kogoso z kim nie masz zadnych szans na zadnej plaszczyznie, ten ktos cie regularnie osmiesza i w kazdej rozmowie w ktorej probujesz merytorycznie stanąć w szranki jestes orany i bity na prawo i lewo, ale zamist tracic czas to po prostu wez sie za siebie, zrob mature, naucz sie jakiegos jezyka, pojedz gdzies to troche zmadrzejesz. Szczytow nie osiagniesz bo kto urodzil sie matolem intelgentem nie umrze, ale probowac mozesz, zawsze to bedzie jakas wartosc w twoim zyciu :)
Mysle ze na tyle starczy mi orania ciebie bo abstrahujac juz od zlosliwosci na forum o umarlej grze to po prostu czuje sie jakbym znecal sie na osoba uposledzona umyslowo. Powodzenia w zyciu, dasz rade :)
Przeczytałem, ale do połowy bo pękłem ze śmiechu przy nazwie prestiżowej uczelni MIT

To jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że system edukacji to kpina
Dzięki za cenne wskazówki. Zapisałem się na wieczorowe fakultety MIT, może dam radę maturę dźwignąć