Quote (Ironfister @ Sep 18 2024 10:15pm)
No jest różnica bo na androidzie przycisk do powrotu masz zawsze, bo jest systemowy, a na Iphone jest tylko wtedy kiedy programista aplikacji umieścił go na każdym możliwym ekranie. Typowa aplikacja ekranów ma dużo, zdarzały mi się sytuacje że musiałem zamykać apke bo na którymś tam ekranie nie było przycisku do powrotu na ekranie.
Anyway moje największe rozczarowanie to że ten telefon miał mi długo posłużyć, a spierdolił się po dwóch latach, niedługo po gwarancji, zresztą i tak cholera wie czy by uznali gwarancje.
I przede wszystkim nie mam potrzeby wydawać 4k na flagowy telefon skoro telefon za 1k działa płynnie i dobrze. Niby zdjęcia lepsza w drogim telefonie, i to byłby jakiś argument, ale ja akurat nie robię ich dużo.
Ludzie sami to sobie robią. Narzekają że mają mniej pieniędzy od swoich rodziców, ale ich rodzice nie kupowali drogich telefonów więc jeden wydatek mieli mniej.
jak an czlowieka it to nie masz strasznie o tym pojecia, jezeli apka ma systemowa funkcje "back" to jest ona dostepna nie zaleznie czy masz przycisk czy nie (masz na screenie gdzie w ios)
iphony po 7 latach dalej sa odsprzedawane dalej, androszity xiaomi po 2 latach to przycisk do papieru i to brudny
Jak dla mnie mozesz nie wydawac i 20k, pytasz o dobry telefon, xiaomi to akurat najgorszy z androidow a sam android to juz gowno, wiec dostajesz szczegolowa odpowiedz dla czego. Jak chcesz poklepania po polecach ze xiaomi "dobre" to zaloz taki temat a nie pytasz czy to dobry telefon, nie to nei jest dobry telefon, to wrecz jeden z najgorszych.
Ja nawet nie wszedlem w temat finansowy, bo szczerze wole wydac 1k na jakiegos iphona se niz kupowac cokolwiek na androidzie. Jeden woli jak mu naga cyganka tanczy a drugi jak mu nogi smierdza, a ja tylko wykazzalem dlaczego to nie jest dobry telefon.
This post was edited by RedGentooHat on Sep 18 2024 03:22pm