d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Filmy / Movies > Oficjalny Topic
Prev13983994004014021413Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 69.69
Dec 16 2011 06:54am
Quote (CoD_id @ 16 Dec 2011 12:27)
Przeciez Drive to jeden z lepszych jesli nie najlepszy film tego roku. Niestety jak ktos doszukuje sie tam miliona trupow to coz.

vouch, a propos widziałem ten trailer "Prometheus" który niby wyciekł jakiś czas temu, nawet nie szukajcie bo jakość to ultra fatality - nic nie widać :)
Member
Gold: 17.16
Dec 16 2011 07:48am
Quote (VinS @ 16 Dec 2011 12:54)
vouch, a propos widziałem ten trailer "Prometheus" który niby wyciekł jakiś czas temu, nawet nie szukajcie bo jakość to ultra fatality - nic nie widać :)

to chyba nie był trailer tylko fanowska sklejka z różnych filmów, pierwszy trailer ma się pojawić jakoś w grudniu czy styczniu

a nie jednak coś tam wyciekło :) ale tak jak mówisz gówno na nim widać :(

http://film.wp.pl/id,123708,title,Prometeusz-zwiastun-filmu-wyciekl-do-sieci- wideo,wiadomosc.html

Quote (VinS @ 16 Dec 2011 13:53)
nie, to oficjalny trailer, przecież napisałem, że wyciekł z wytwórni, ktoś go nagrał komem z ekranu. był na YT ale wytówrnia  naturalnie od razu usuwała. jak masz ciśnienie to można go znaleźć na różnych stronach
poświęconych filmom

znalazłem już :)

This post was edited by SleepNowInThe Fire on Dec 16 2011 07:55am
Member
Gold: 69.69
Dec 16 2011 07:53am
Quote (SleepNowInThe Fire @ 16 Dec 2011 14:48)
to chyba nie był trailer tylko fanowska sklejka z różnych filmów, pierwszy trailer ma się pojawić jakoś w grudniu czy styczniu

nie, to oficjalny trailer, przecież napisałem, że wyciekł z wytwórni, ktoś go nagrał komem z ekranu. był na YT ale wytówrnia naturalnie od razu usuwała. jak masz ciśnienie to można go znaleźć na różnych stronach
poświęconych filmom
Member
Gold: 1,992.34
Dec 16 2011 08:09am
Quote (kapishon @ 16 Dec 2011 13:20)
polecasz in time a drive nazywasz gniotem
wszystko jasne dla mnie

Quote (Zenek @ 16 Dec 2011 13:23)
Nienawidzę osób twojego pokroju. Pewnie mówisz tak, bo film zdobył sporą popularność.
Gdyż Ok, na pewno zabrakło sporo, ale żeby od razu ryczeć, że to gniot? Żenujące.

Quote (CoD_id @ 16 Dec 2011 13:27)
Przeciez Drive to jeden z lepszych jesli nie najlepszy film tego roku. Niestety jak ktos doszukuje sie tam miliona trupow to coz.
In Time fajny, ale smieszny. Prosty przyklad, ze scenarzysci srednio wiedzieli c chca pokazac.

Sytuacja pod jakims murem, gang minutowcow. Koles przystawia pistolet druegimu do glowy i zabiera mu czas. Tamten oczywiscie w strachu przed pistoletem od razu daje sie zabic.
Oczywiscie tajny agent na koncu i jego brak czasu również jest przekurewsko smieszny.

Hejtujcie również mnie, też uważam (co już pisałem wcześniej) że drive jest bardziej nudny niż zajęcia z przysposobienia bibliotecznego. Zajebiście cieszę się jak was dotyka głębia tego filmu ale te długie sceny w których nic się nie dzieje to męka. CoD_id a Ty znasz fajne filmy tylko z milionem trupów? Wystarczy że się coś dzieje a nie tylko na siebie patrzą. Osobiście jakbym miał wskazać jakiś film minimalnie podobny a miliard razy lepszy to polecam "Między słowami" z Murrayem i Scarlett, tam też niby nic wielkiego się nie dzieje jednak o niebo/całe lata świetlne lepszy od drive.

Quote (LoQ @ 16 Dec 2011 14:34)
Macie dla mnie jakiś dobry film akcji z czarnymi i pistoletami ?
Najlepiej jeśli by grał D.Washington/Morgan Freeman. Coś w stylu mojego ukochanego training day.

Człowiek w ogniu
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Dec 16 2011 08:26am
Quote (elkabel @ Dec 16 2011 08:03pm)
potwierdzam ze warto
film DRIVE radze omijac szerokim łukiem
gniot jakich malo ostatnio
zmarnowany pomysl na film
fajny poczatek ale potem juz tylko przewijam zeby sie szybciej skonczyl

; DDDDDDDDDDDDDDD
Podoba ci się gniot, a odradzasz drive. Ciekawe.
Member
Gold: 28,575.00
Dec 16 2011 08:37am
Quote (Eldamar @ 16 Dec 2011 16:26)
; DDDDDDDDDDDDDDD
Podoba ci się gniot, a odradzasz drive. Ciekawe.

Drive specyficzny, nazywanie go jednym z najlepszych filmów to gwałt na kinematografii, ale można zobaczyć.

In time to dla mnie KOSZMAR, pomysł fajny i schrzaniony koszmarnie, scenariusz beznadziejny, akcja jest, ale ani przez minutę nie trzyma w napięciu, świat niespojny, masa niedociągnięć, wszystko sie nie trzyma kupy, gigantyczny zawód z mojej strony, dla mnie murowany kandydat do złotej maliny, ale oczywiście gra tam Justin, wiec na pewno tak nie skrzywdza miłego i ładnego chłopaka.
Member
Gold: Locked
Warn: 100%
Dec 16 2011 08:37am
Quote (Sukcez @ Dec 16 2011 02:09pm)
Hejtujcie również mnie, też uważam (co już pisałem wcześniej) że drive jest bardziej nudny niż zajęcia z przysposobienia bibliotecznego. Zajebiście cieszę się jak was dotyka głębia tego filmu ale te długie sceny w których nic się nie dzieje to męka. CoD_id a Ty znasz fajne filmy tylko z milionem trupów? Wystarczy że się coś dzieje a nie tylko na siebie patrzą. Osobiście jakbym miał wskazać jakiś film minimalnie podobny a miliard razy lepszy to polecam "Między słowami" z Murrayem i Scarlett, tam też niby nic wielkiego się nie dzieje jednak o niebo/całe lata świetlne lepszy od drive.

Człowiek w ogniu

To naczelny argument ludzi ktorzy hejtuja drive, wiec n wiem ocb. Kazdy z kim rozmawialem nt tego filmu gada ze nudny jak flaki z olejem, czemu to jest film akcji jak nic sie nie dzieje, nie wiem czemu sei ten film nazywa drive, etc.
Przeciagane sceny dodaja temu filmowi uroku, pisalem o tym wiele razy. Film nie jest dla kazdego ale nazywanie go gniotem zakrwawa o pierdolony absurd -_-
Member
Gold: 1,992.34
Dec 16 2011 10:07am
Quote (RoGh @ 16 Dec 2011 16:37)
Drive specyficzny, nazywanie go jednym z najlepszych filmów to gwałt na kinematografii, ale można zobaczyć.

In time to dla mnie KOSZMAR, pomysł fajny i schrzaniony koszmarnie, scenariusz beznadziejny, akcja jest, ale ani przez minutę nie trzyma w napięciu, świat niespojny, masa niedociągnięć, wszystko sie nie trzyma kupy, gigantyczny zawód z mojej strony, dla mnie murowany kandydat do złotej maliny, ale oczywiście gra tam Justin, wiec na pewno tak nie skrzywdza miłego i ładnego chłopaka.

Aż tak go nie schrzanili, bez przesady, fakt że zalatuje kiczem co jakiś czas i wymuszonymi pomysłami ale idea ciekawi.

Quote (CoD_id @ 16 Dec 2011 16:37)
To naczelny argument ludzi ktorzy hejtuja drive, wiec n wiem ocb. Kazdy z kim rozmawialem nt tego filmu gada ze nudny jak flaki z olejem, czemu to jest film akcji jak nic sie nie dzieje, nie wiem czemu sei ten film nazywa drive, etc.
Przeciagane sceny dodaja temu filmowi uroku, pisalem o tym wiele razy. Film nie jest dla kazdego ale nazywanie go gniotem zakrwawa o pierdolony absurd -_-

Tak jak dla mnie zakrawa o absurd nazywanie go cudem :thumbsup:

Member
Gold: 10,029.00
Dec 16 2011 10:15am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Quote (Sukcez @ Dec 16 2011 04:09pm)
uważam (co już pisałem wcześniej) że drive jest bardziej nudny niż zajęcia z przysposobienia bibliotecznego. Zajebiście cieszę się jak was dotyka głębia tego filmu ale te długie sceny w których nic się nie dzieje to męka.

Rozumiem, masz ADHD, a zatem nie jesteś w stanie obejrzeć filmu ze skupieniem. Przykre, ale nie musisz tego głosić na wszystkie strony, bo większość osób nie ma takich problemów. Przypuszczam, że gdybyś musiał obejrzeć film w stylu "The Tree of Life" to skończyłoby się to na rytualnym samobójstwie.

Proponuję się przyzwyczaić, że seans filmowy nie musi się ograniczać tylko do wiadra popcornu i scen akcji co każde 15 sekund.
Member
Gold: 15,461.01
Dec 16 2011 10:47am
Quote (Sukcez @ Dec 16 2011 03:09pm)

Człowiek w ogniu

widziałem, właśnie o takie filmy chodzi, iso więcej tytułów.
Go Back To Polska Topic List
Prev13983994004014021413Next
Add Reply New Topic New Poll