Quote (Damundo @ 6 Apr 2016 16:31)
Śmieszy mnie to całe pieprzenie prawaków o zaostrzenie prawa aborcyjnego.
Że życie zarodka z gwałtu albo nieuleczalnie chorego takie niby cenne, nawet jak matka sama jest chora i musi być leczona (co wyklucza się z ciążą) to ZARODEK WAŻNIEJSZY i matka może umrzeć zdaniem prawaków.
Życie zarodka którego nikt na oczy nie widział, z którym nikt nie ma żadnych wspomnień. Zarodka który jest zbiorem kilkunastu komórek.
Do diabła, ja samemu za młodu miliony plemników wywaliłem do kibla, w dalszym ciągu zdarza mi się używać prezerwatyw, nie mam poczucia że zabijam w ten sposób miliony ludzi i kurwa biskupom chuj do tego.
A kto kurwa jak była okazja nie poparł projektu by pomóc dzieciom nieuleczalnie chorym (cierpią m.in. na porażenie mózgowe, wodogłowie, zapalenie mózgu, porażenie kończyn, epilepsję, wady serca)?
Prosze bardzo: Jarosław Kaczyński i jego najbliżsi współpracownicy: Mariusz Błaszczak, Joachim Brudziński, Adam Hofman, Adam Lipiński, Krystyna Pawłowicz.
Więcej info:
http://wyborcza.pl/1,75968,16447727,PiS_glosuje_przeciwko_dzieciom_niepelnosprawnym__Konsekwentnie.htmlCzyli kazać rodzicom rodzić chore, niedorozwinięte zarodki z gwałtów nawet kosztem zdrowia/życia matki a potem jak państwa powinno pomóc to mówi: spierdalajcie, radzcie sobie, my mamy socjal "pińcset plus" do rozdania zdrowym dzieciom, chore nas nie interesują, to rodziców problem.
Idzcie w PiSdu z taką "moralnością".
This post was edited by Ironfister on Apr 6 2016 04:38pm