Quote (Kucu @ Apr 16 2011 11:07am)
Może ktoś z Was będzie w stanie mi doradzić.
Chcę kupić jakieś nowe głośniki pod TV i PS3, jakoś zbytnio wymagający nie jestem (teraz mam creativy a300, które jakieś wybitne nie są, ale jak na razie mi wystarczały) zastanawiam się nad Microlabami fc-530. Czytałem po necie i opinie są pozytywne na ich temat, cena też w miarę, bo ~250zł. Ma ktoś z was takie głośniki albo miał kontakt z nimi? Jeżeli nie te to podajcie jakieś propozycję dobrych 2.1 do ~300zł. Jeszcze pytanie, teraz miałem te creativy włączone pod słuchawki do TV, wczoraj zrobiłem na cinche, a w tych microlabach jest wzmacniacz, który ma dwa wejścia pod jacka 3,5mm i cinche prawy lewy, można będzie bezpośrednio bez przejściówek podłączyć od kabla z PS3 pod te głośniki czy tylko z głośników oryginalnym kablem i pod przejściówki do tego z PS3?
mój starszy kupił kino domowe firmy DIORA i muszę przyznać, że są całkiem niezłe. Były dosyć tanie bo chyba 300zł koszt był w tym jest wieża, 2 kolumny subbufer (wiem, że to się pisze jakoś inaczej) i do tego 2 tylne głośniki. Całość obsługuje ds 5.1