Także kupiłem sobie tę koszulkę, trzeba czekać 4-6 tygodni na dostawę.
Zacząłem też myśleć na poważnie o cashówkach, szkoda tylko, że muszę zrobić cash out i z rolla prawie nic nie zostanie.Na nl5 powinno jednak starczyć.
W planach mam od 1 do 3, 1dno godzinnych sesji dziennie na 6 stołach, spokojnie tyle ogarniam, bo już sprawdzałem kilka razy.
Zaliczyłem dzisiaj jedną sesyjkę, 1h, 6 stołów, ~500 rąk, + 2bi i +25fpp co mile mnie zaskoczyło.Zamierzam jeszcze w grudniu zrobić silver stara, żeby cały styczeń grać z bonusem +50% fpp za 1vpp.1500fppsów per month będzie wtedy spokojnie do osiągnięcia.
Nie nastawiam się na jakieś świetne wyniki, ale na nl5 jest jednak naprawdę mało regów, a wiele donków, więc umiejętności ogromnych posiadać nie trzeba.Nakręciłem się na fppsy, bo jak już pisałem, gromadzą się w ładnym tempie, muszę sprawdzić ile maksymalnie na miesiąc jestem w stanie ich wyrobić.Co również istotne, jutro załatwię trial hma, zobaczę jak się z tym gra.
No i jeszcze jedna sesja dzisiaj do zagrania zapewne.1h to przyjemność w porównaniu do mttsów czy nawet sngs.