d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Co Sadzisz O Aborcji? > Licze Na Nieco Sensownych Wypowiedzi
Prev1383940414246Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Banned
Gold: 1,236.51
Warn: 30%
Dec 21 2009 05:47pm
Quote (zBOAz @ 22 Dec 2009 00:45)
mniemam iz przysluzyla sie spoleczenstwu swoja praca w wieku produkcyjnym wiec moze sobie dozyc  az do smierci :)

po co ty w ogole zyjesz?
Banned
Gold: 0.00
Warn: 80%
Dec 21 2009 05:49pm
Quote (gostek987 @ Dec 22 2009 01:46am)
kurwa zaprzeczasz swoim "idea" w co drugim poscie
nie chce mi sie ciagnac juz tej rozmowy spadam cos poczytac
cya

jestes idiota, ona zyje na swoj koszt, nie wyciaga kurwa kasy na to zeby aparatura trzymala ja przy zyciu , mimo ze ona nic z tego zycia nie ma jak nie widzisz tej subtelnej roznicy to idz sie zajeb palancie
Banned
Dec 21 2009 05:50pm
Quote (gostek987 @ Dec 22 2009 01:46am)
kurwa zaprzeczasz swoim "idea" w co drugim poscie
nie chce mi sie ciagnac juz tej rozmowy spadam cos poczytac
cya

jestes idiota, ona zyje na swoj koszt, nie wyciaga kurwa kasy na to zeby aparatura trzymala ja przy zyciu , mimo ze ona nic z tego zycia nie ma jak nie widzisz tej subtelnej roznicy to idz sie zajeb palancie

Quote (SilentSpamer @ Dec 22 2009 01:47am)
po co ty w ogole zyjesz?

a ty?

This post was edited by zBOAz on Dec 21 2009 05:51pm
Banned
Dec 21 2009 05:50pm
Quote (zBOAz @ 22 Dec 2009 00:49)
jestes idiota,    ona zyje na swoj koszt, nie wyciaga kurwa kasy na to zeby aparatura trzymala ja przy zyciu , mimo ze ona nic z tego zycia nie ma              jak nie widzisz tej  subtelnej roznicy to idz sie zajeb palancie

lepiej ja zajebac - beda lepiej posypywac chodniki zima.
Member
Dec 21 2009 05:54pm
Quote (zBOAz @ 22 Dec 2009 01:49)
jestes idiota,    ona zyje na swoj koszt, nie wyciaga kurwa kasy na to zeby aparatura trzymala ja przy zyciu , mimo ze ona nic z tego zycia nie ma              jak nie widzisz tej  subtelnej roznicy to idz sie zajeb palancie

Mialem juz nic nie pisac, ale twoja oszalamiajaca glupota wrecz prowokuje, zeby choc troche zmieszac cie z blotem.

Rozumiem, ze kazdy, kto ulegnie wypadkowi i musi przez jakis czas byc sztucznie utrzymywany przy zyciu, specjalnie wczesniej to planuje, zeby wyciagnac troche kasy od spoleczenstwa ? I tak na serio, nawiazujac do twoich poprzednich postow, zasluguje na zycie tylko ten, kto w jakis sposob sluzy spoleczenstwu ? Celem zycia kazdego czlowieka jest spedzenie swojego "okresu produkcyjnego" na "produkcji", ku chwale ojczyzny, po czym taki czlowiek powinien pokornie polozyc sie w grobie i czekac na smierc, bo do niczego sie juz nie przyda ?
Banned
Dec 21 2009 05:56pm
Quote (TheEmbrion @ Dec 22 2009 01:54am)
Mialem juz nic nie pisac, ale twoja oszalamiajaca glupota wrecz prowokuje, zeby choc troche zmieszac cie z blotem.

Rozumiem, ze kazdy, kto ulegnie wypadkowi i musi przez jakis czas byc sztucznie utrzymywany przy zyciu, specjalnie wczesniej to planuje, zeby wyciagnac troche kasy od spoleczenstwa ? I tak na serio, nawiazujac do twoich poprzednich postow, zasluguje na zycie tylko ten, kto w jakis sposob sluzy spoleczenstwu ? Celem zycia kazdego czlowieka jest spedzenie swojego "okresu produkcyjnego" na "produkcji", ku chwale ojczyzny, po czym taki czlowiek powinien pokornie polozyc sie w grobie i czekac na smierc, bo do niczego sie juz nie przyda ?

idioto, tak czytales poprzednie posty , ze nie wychwyciles tego ze napisalem " ci ktorzy maja marne szanse na wybudzenie" a podtrzymywanie aparatura to do eutanazji bylo, jestes idiota :)
Banned
Dec 21 2009 05:57pm
Quote (TheEmbrion @ 22 Dec 2009 00:54)

przyda sie, oj przyda - mydlo bedzie! I to nie byle jakie - zajebiscie pieniace sie...

czlowiek pracuje, zeby zyc i nie odwrotnie.

Quote (zBOAz @ 22 Dec 2009 00:56)
idioto, tak czytales poprzednie posty , ze nie wychwyciles tego ze napisalem " ci ktorzy maja marne szanse na wybudzenie"  a podtrzymywanie aparatura to do eutanazji bylo, jestes idiota :)

przeciez poparles tez poczynania hitlera i uznales to za dobra rzecz.

This post was edited by SilentSpamer on Dec 21 2009 05:58pm
Member
Gold: 0.56
Warn: 100%
Dec 21 2009 05:59pm
jakby matka nie poswiecila z ycia to by niebylo anakina skajłokera i gw
Member
Dec 21 2009 06:01pm
Quote (zBOAz @ 22 Dec 2009 01:56)
idioto, tak czytales poprzednie posty , ze nie wychwyciles tego ze napisalem " ci ktorzy maja marne szanse na wybudzenie"  a podtrzymywanie aparatura to do eutanazji bylo, jestes idiota :)

Tak, patrzac na twoje poprzednie posty, ktore pozwole sobie zacytowac, to, co napisales teraz, ma naprawde wielki sens:

Quote (zBOAz @ 22 Dec 2009 01:37)
tych ktorzy maja marne szanse na wybudzenie  mozna ezowac , albo utrzymywac przy zyciu na koszt rodziny

eutanazja tez jest ok , nie rozumiem po chuj na sile trzymac warzywo na moj koszt :)

Quote (zBOAz @ 22 Dec 2009 01:41)
tych ktorzy sie przydadza  - wyzdrowieja -  jeszcze mozna zachowac

w tym hitler byl dobry , dazyl do eliminacji slabych , bezuzytecznych jednostek :)

Quote (zBOAz @ 22 Dec 2009 01:45)
mniemam iz przysluzyla sie spoleczenstwu swoja praca w wieku produkcyjnym wiec moze sobie dozyc  az do smierci :)

Z tego wszystkiego bardzo latwo wywnioskowac, ze uwazasz, iz:

nieuleczalnie chory - nie przyda sie - do gleby,
uposledzony - nie przyda sie - do gleby,
stary - juz sie nie przyda - do gleby,
w spiaczce - male szanse ze sie przyda - do gleby,
itd, itd.

I taka mala podpowiedz - jak chcesz mi powiedziec cos brzydkiego, to istnieja jeszcze inne wuglarne slowa - kretyn, debil, nie ograniczaj sie tylko do idioty !

This post was edited by TheEmbrion on Dec 21 2009 06:03pm
Banned
Gold: 0.13
Warn: 70%
Dec 21 2009 06:05pm
nie czytalem nic z ostatnich ~~ 5-6 stron, ale zerkajac okiem na jakies tam posty gdziestam tutam stwierdzilem, iz temat zszedl troszeczke na inny temat, jebie mnie on ale ja tez cos powiem

wedlug mnie kazdy kto sądzi ze aborcja powinna byc CALKOWICIE zakazana, jest spierdolonym debilem. Dlaczego? bo tak naprawde jedyne argumenty jakimi dysponuje biora sie doslownie z dupy
JEZELI matka zdecydowala sie nosic plod w brzuchu okreslony czas ( tyle ile potrzeba na to by wyksztaltowalo sie z tego cos co mozna nazwac czlowiekiem - JEBIE mnie to ile to miesiecy, mam nadzieje ze ktos inteligentny by to ustanowil wiec mam to w dupie) TO powinna sie z nim przemeczyc do konca, potem oddac na smietnik tfu. do sierocinca, domu jakiegos tam czy chujwiejeszcze - tyle tych roznych instytucji jest. W INNYM przypadku nie rozumiem dlaczego to nie ona moglaby decydowac czy chce urodzic dziecko? to jest jej 9 miesiecy zycia, jezeli jest to wiek keidy czlowiek uczy sie/studiuje i moze to przeszkadzac w sukcesie zawodowym - jak najbardziej powinno miec sie taki wybor. WPADKI sie zdarzaja, mimo zastosowania prezerwatyw i jakis pierdolonych tabletek, poki "Dziecko" jest jeszcze jakas niedorozwinieta ameba to do chuja pana CO WAS INTERESUJE CO SIE Z NIM STANIE

kazdy kto sie ze mna nie zgadza ten gania
Go Back To Polska Topic List
Prev1383940414246Next
Add Reply New Topic New Poll