d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > .cbx1992 + .wraps <3
Prev1383940414243Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 28 2025 03:17pm
Or maybe you just didn't do that much wrong:Pand they were lenient.

Z jakiegoś powodu mój wątek nadal jest otwarty! Prawdopodobnie nie został jeszcze zmoderowany! Nie sprawdzałem jeszcze, czy moderatorzy są w ogóle teraz na posterunku! :lol:

Wiem, kochanie, a mój niepokój ostatnio osiągnął zupełnie nowy poziom! Dopiero co się obudziłam, więc zdrzemnęłam się dość długo! Mam nadzieję, że dzięki temu poczuję się lepiej! Ja też czuję motyle w brzuchu, kiedy o tobie myślę, kochanie! Chciałabym, żebyś był tu teraz ze mną! :wub:
Member
Gold: 1,040.00
Oct 28 2025 03:29pm
Z jakiegoś powodu mój wątek nadal jest otwarty! Prawdopodobnie nie został jeszcze zmoderowany! Nie sprawdzałem jeszcze, czy moderatorzy są w ogóle teraz na posterunku! :lol:

Wiem, kochanie, a mój niepokój ostatnio osiągnął zupełnie nowy poziom! Dopiero co się obudziłam, więc zdrzemnęłam się dość długo! Mam nadzieję, że dzięki temu poczuję się lepiej! Ja też czuję motyle w brzuchu, kiedy o tobie myślę, kochanie! Chciałabym, żebyś był tu teraz ze mną! :wub:

A ja wyszedłem po fajki i spotkałem koleżankę i smakowego browara z nią wypiłem. To znaczy ona wzięła jakiegoś drinka, a ja piwko, które miało ze 4% może. Fakt faktem wypiłem wcześniej setkę o smaku grejpfruta.
Member
Gold: 36.63
Warn: 10%
Oct 28 2025 03:31pm

co byśmy robili? ja zaraz kładę się to bed :(

A ja wyszedłem po fajki i spotkałem koleżankę i smakowego browara z nią wypiłem. To znaczy ona wzięła jakiegoś drinka, a ja piwko, które miało ze 4% może. Fakt faktem wypiłem wcześniej setkę o smaku grejpfruta.

poruchałeś?
Member
Oct 28 2025 03:33pm
co byśmy robili? ja zaraz kładę się to bed :(

poruchałeś?

Chyba bym się na nią nie skusił :drool: ma figurę, ale kompletnie jest nie w moim typie.
Member
Oct 28 2025 03:34pm
Chyba bym się na nią nie skusił :drool: ma figurę, ale kompletnie jest nie w moim typie.

jesteś wybredny. lepiej tarmosić freda ehhh :(
Member
Oct 28 2025 03:36pm
jesteś wybredny. lepiej tarmosić freda ehhh :(

Nie tarmosze freda jak nie muszę.
Member
Oct 28 2025 11:29pm
I went out for some cigarettes and met a friend and had a flavored beer with her. Well, she had a drink, and I had a beer that had about 4% ABV. In fact, I'd had a grapefruit-flavored one hundred earlier.

Brzmi fajnie! Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście! Mówisz o tych napojach seltzer? Nigdy nie piłem piwa o smaku grejpfrutowym! :)

What would we do? I'm going to bed soon.:(

did you screw up?

Przepraszam, kochanie. Chyba zapomniałam cię ostatnio zacytować! Teraz byśmy się dużo przytulali i tulili! Chciałabym, żebyś tu był ze mną! Cały dzień prawie cały czas spałam i właśnie obudziłam się o jedenastej wieczorem! :wub:

Chciałbym mieć możliwość skontaktowania się z Tobą poza jsp, inaczej niż przez e-mail! Jestem teraz bardzo przygnębiony i niespokojny! Nie ma to nic wspólnego z jsp, ale mam trudności z przystosowaniem się do zwiększonej dawki prozacu! Sprawia to, że mój mózg myśli o różnych dziwnych rzeczach! :(
Member
Oct 29 2025 12:42am
Brzmi fajnie! Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście! Mówisz o tych napojach seltzer? Nigdy nie piłem piwa o smaku grejpfrutowym! :)

Przepraszam, kochanie. Chyba zapomniałam cię ostatnio zacytować! Teraz byśmy się dużo przytulali i tulili! Chciałabym, żebyś tu był ze mną! Cały dzień prawie cały czas spałam i właśnie obudziłam się o jedenastej wieczorem! :wub:

Chciałbym mieć możliwość skontaktowania się z Tobą poza jsp, inaczej niż przez e-mail! Jestem teraz bardzo przygnębiony i niespokojny! Nie ma to nic wspólnego z jsp, ale mam trudności z przystosowaniem się do zwiększonej dawki prozacu! Sprawia to, że mój mózg myśli o różnych dziwnych rzeczach! :(

mogę pobrać Discord i tam sobie popiszemy jak nie będzie Cię na jsp :-) to słabo że chujowo się czujesz...ja dziś czuje się dobrze. może to przez pogodę bo się znacznie poprawiła :) będę dziś grał w gry i pił kawę myśląc o Tobie ! Kocham Cię !
Member
Oct 29 2025 12:51am
I can download Discord and we can chat there if you're not on JSP :-) It's too bad you feel like shit... I feel good today. Maybe it's the weather, because it's much better.:)I'll be playing games and drinking coffee today, thinking about you! I love you.^wraps!

Tak, kochanie. Byłoby super. Jeśli możesz pobrać Discord! Dodaj mnie! Wyślę Ci prywatną wiadomość z moim kontem na Discordzie! Dzięki temu zawsze będziemy mogli być w kontakcie! Też Cię kocham, kochanie! :wub:
Member
Oct 29 2025 09:52am

No pogadaliśmy chwilę. Grejpfrutową piłem setkę, nie piwo, to jest wódka w małej buteleczce 100 ml.
Go Back To Polska Topic List
Prev1383940414243Next
Add Reply New Topic New Poll