Quote (cOr @ Dec 25 2014 06:02pm)
kto poza Bobkiem ma jakiegos Garmina?
potrzebuje jakichs opinii bo chcialbym nabyc ktoregos. cena gra role niestety
210 HRM. Polecam. Plusy: prostota i funkcjonalność, bateria dobra; dobry serwis. Minusy: cena; czasem długie łapanie satelitów; pasek potrafi błędnie wskazywać HR po kilku miesiącach użytkowania - wymieniają na gwarancji; nieco za cichy jednak, ale i tak głośny w porównaniu do konkurencji - tak sądzę; przed zawodami trzeba pilnować satelitów, bo kiedyś nie zdążył mi złapać, lub złapał za szybko i się wyłączył i łapał ponownie od początku; źle potrafi oceniać pierwszy kilometr, a raczej miejsce startu i początkowy dystans - mieszkam w miejscu ''słabego'' zasięgu i jest nowa droga wybudowana;
Brat ma FR 620: jest głośniejszy, ma ocenę treningu pod względem intensywności i zalecenia regeneracji; oscylację wertykalną i horyzontalną kroku, tempo kroków. Na minus to że potrafi wskazać nagle ''bieg w krzaki'' i wtedy już masz zaburzony całkowity dystans (ale np o 150 metrów).
Jak lubisz statystyki to powinieneś mieć pomiar tętna i GPS. Jak nie chcesz mieć problemów z baterią i serwisem, to Garmin.
Quote (b0b3k @ Dec 31 2014 05:17pm)
Korzystając z okazji że mam jeszcze dostęp do kompa, chciałbym życzyć Wszystkim szczęśliwego nowego roku, samych życiówek, braku kontuzji i ogółem wszystkiego dobrego!

Pozdro biegacze :*
Dzięki i wzajemnie