Quote (groom @ 3 Feb 2012 12:56)
To nie wada. W ustawieniach wifi masz zasady usypiania. Ustawienia ->Sieci zwykle i bezprzewodowe-> ustawienia wifi->zaawansowane->zasady usypiania wifi-> domyslnie po wylaczeniu ekranu zmien na nigdy i po problemie. Schemat wziety z cm7 ale na miui jest dokladnie tak samo tylko pewnie w innej kolejnosci albo w innych zakladkach.
Faktycznie w play Sensation przy przedluzeniu umowy kosztuje 770 zl w abo 45zl. Jak sprzedam sgsa za 700 to ledwo wyjdzie 70 zl doplaty. Szczesliwie matka teraz umowe przedluza wiec chyba go wezme. Dzieki imnoise za tipa

To nie jest usypianie. Po 2 latach z Androidem wiem jak powinien zachowywać się telefon po wybudzeniu, powinien połączyć się sam z wifi, a u mnie sieć jest wyłączona, a klikanie na przełącznik nic nie daje, bo po kilku sekundach samo się wyłącza (włącznik się przestawia).
MIUI Mintberry 1.20, próbowałem kerneli Fugumod, Glitch v13 i jakiegoś z dziobakiem w logo i nic nie pomogło, wypadałoby jeszcze zmienić radio czy coś i sprawdzić czy się nie poprawi, ale nie mam za bardzo czasu się bawić.