Quote (Unsatiable @ Jan 21 2018 09:12pm)
Nie wierze, ze drugie expansion z rzędu dostaniemy tier, który będzie na rok czasu. Raczej dostali nauczkę z HFC
drugie? xd icc? ds? soo? hfc? xdxdxdxdxd
Quote (Nothus @ Jan 24 2018 09:05am)
Ło kurwa panowie, jest grubo :D. Nie tak pamiętam wowa. Moby mają w chuj hp, dungeony trwaja ponad pol godizny, heirloomy są slabsze od niebieskich itemkow, branie więcej niż dwa-trzy mobki na siebie to samobójstwo xD. Grałem łącznie jakies 4-5 godzin i mam 21 lvl, a normalnie juz pewnie byłaby 40 :D.
Blizz chyba chce zwiększyć sprzedaż boostow za hajs.
zwiekszyli hp, ale nie ma takiej tragedii. sa slabsze o 0.3 dps na broni i o 1 main stat? xd taka roznica? one zawsze byly porownywalne, a na low lvlach to i tak przy takiej ilosci statow bez znaczenia. i nie wiem skad niby to samobojstwo na mobkach, survi hunterem na ~50 lvlu rushuje przez inste przed tankiem z random healerami i jakos nie padam na aoe pullach facetankujac wszystko
imo wlasnie szybciej sie teraz lvluje jako dps, bo exp/hour rosnie dzieki oszczedzonemu czasowi na latanie miedzy jednym zonem a drugim, wiec questowanie + kolejka na rdf = moist
e/ w 5h played time 47, wiec cos kurwa robisz zle xd
e2/ mi tam sie troche micha cieszyla jak poszedlem na low lvlu na inste i nagle bossy maja mechaniki, bo nie sa oneshotowane pierwszy raz od ich reworku z cata
This post was edited by DrCox on Jan 24 2018 12:45pm