Quote (Zeratull @ 4 Feb 2013 16:18)
mnie jakos to anime nie wciągnęło niesamowicie, ale na pewno obejrze do końca bo podoba mi się.
Z takich anime które od 1 odcinka mnie wciągneło ostatnio to po raz kolejny napisze Gosick :D. Ehh ta Victorique ^^
Skończyłem pierwszy sezon. Wszystkie scenariusze jakie próbowałem przewidzieć dalej są aktualne. Za wiele się nie wyjaśniło, będę oglądał drugi sezon i mam nadzieję, że nie zostawią tego tak jak po pierwszym.

Quote (blejdowy @ 4 Feb 2013 10:35)
Jest masa tak wciagajacych anime, ho. im Glad ze siw podoba.
Naruto spoko- zaczal sie fajny arc.
Teraz obejzalem poraz 3 spice and wolf - zajebiste anime, polecam z luzniejszych klimatow.
Dalej do ogladania mam overdrive - polecam kazdemu kto interesuje sie kolarstwem, oraz kazdemu kto sie chce czegos na ten tmat dowiedziec.
Tak samo z anime eyeshield 21 - ostatnio poruszany temat superbowl, super anime w futbolu amerykanskim, spoko rickawostek, i swietna fabula.
Kiedyś w tv były i o piłce nożnej i o formule 1. Nie pamiętam jakie były tytuły tych anime, ale takich to nn. Kryminałów za bardzo też nie lubię, chociaż Death note oglądało się nawet spoko. Tematyka taka jak w Higurashi najbardziej mi odpowiada, chociaż oceniane jest niżej jak Death note, mi bardziej pasuje.