Quote (MarczaQ @ 28 Jan 2012 12:08)
tej mam ten sam rom (sgs) i mam pewien problem, jak ustawiam budzik np za 10 minut, to jest okej, a np jak ustawie na za 6 godzin, to wyskakuje mi ze "aplikacja zegar zostala niespodziewanie zamknieta" i tak za kazdym razem, jakies rozwiązanie na to?
Wgraj sobie mintberry. Jest lepszy niz standardowy MIUI
Quote (zYwi3c @ 28 Jan 2012 12:02)
zawsze siedze w srodku wiec nie mam takiego problemu, ale jak raz siedzialem z brzegu to zawsze trzymam telefon troszke nad noga i wszystko elegancko widac, tylko trzeba ogarnac powiekszanie i pomniejszanie jedna reka, jak widze, ze idzie to blokuje i glownie pod noge, albo poprostu do kieszeni na lajcie bez stresu ..
Wczoraj jak pisalem egzamin, to mialem telefon caly czas kolo kartki i go nie widzial

i wszystkie mozliwe pdfy sobie przegladalem
Na poczatku moze sie wydawac hard, ale jak juz opanujesz jak dobrze sciagac z fona, to widac duzo mniej takie sciaganie niz z normalnych sciag
Niestety u mnie to jest prawie nierealne. Kazdy wykladowca chodzi jakby nie mial nic lepszego do roboty, a nawet na srodku sali widac jak ktos bawi sie telefonem. A widziles juz takie gowno jak draverik? U mnie na roku jeden typ to ma i poki co nikt mu nie zwrocil uwagi