Quote (snopek @ 24 Jun 2013 03:03)
Beka z tej gry. Tyle retardów w to gra, że strach się podłączać. Chyba jakiś specjalny system mają, bo jak zacząłem grać rankingowe to 4 mecze jeden po drugim wygrałem, a jak już miałem wygrać 3 by awansować to takich zje*ów mi dodało, że 3 mecze jeden po drugim porażka hehehe Pierwsze dwa to trafił mi się błazen co obrażał się, wyzywał i AFKował i w drugim meczu ten sam koleś się wylosował i zrobił to samo xd Trzeci to juz ch*j, końcówka była wyrównana, a nawet zaczęliśmy wygrywać, ale dwa debile zaczęły po krzakach łazić pomimo, że pisałem żeby nie łazili, bo ich zaje*ią i przegramy to poszli, a tamci się już czaili i ich zajeb*li. huehue wardów 0. Beka z tardów, aż się wkur*iłem lekko. W sumie nie ma co się dziwić, bo to brąz I, ale bez przesady. Na innym koncie mam srebro III to tam zdecydowanie lepiej ogarniają. W sumie to gram dla zabawy, ale zaczyna mnie ten lol wkur*iać. Zawsze wygrywam na swojej lini, ale inni muszę jeb*ć okrutnie. Chyba poszukam jakiejś innej gierki, gdzie wygrana będzie zależała tylko ode mnie, a nie od stada poje*ów. "Urzekła mnie twoja historia". Dziękuję
Sorry ale z silver 3 to ja wyszedlem w 5 gier grajac crit plankiem za kazdym razem robiac 20+/x/20+. Pierwszy raz kogos kto ogarnia widzialem na gold 2 ale to podobno smurf byl wiec nie wiem czy sie liczy. Ogolnie to bieda umyslowa w tej grze jest przeogromna.