zbliza sie LM wiec jest dobra okazja aby zarobic albo stracic
Moje typy: borussia DNB po kursie 2.10 ; inter po 2.75 ; city DNB po 2.8 i chelsea po 2.35

oczywko ryzykowne ale imo marsylia nie przebije sie latwo przez obrone BVB a BVB nie ma formy strzeleckiej dlatego mysle ze przypadek zdecyuje a szczescie ostatnio BVB ma
Inter powoli sie odbudowuje(bardzo powoli) zaczynaja lapac dobry tryb z przodu co moze byc dobrym prognostykiem a sila napadu CSKA nie powala imoChelsea ostatni ligowy mecz gladko fakt ze z beniaminkiem, ale co najwazniejsze w tej druzynie teraz to w koncu przebudzenie torresa ktory przypomnial sobie jak sie gra w pilke... drogba po kontuzji i juz strzela... imo najpewniejsze wydarzenie po niezlym kursie

bayern pokazuje ze wraca do lask ale imo niemiecka pilka jest kawalek za angielska... forma po obu stronach wysmienita sklad lekko na strone city ale bayern usiebie... spodziewam sie zajebistego meczu ktory zdecydowanie obejrze... kurs warty ryzyka imo

z innych rzeczy to bym sie skusil w pewniakach (united barca real) na cornerach over 10.5 ale jeszcze statystyk nie meczylem

nie kusilbym sie na HC bo juz widac po druzynach ze kontuzje daja sie we znaki i kazdy jak najmniejszym kosztem sil bedzie chcial sie przepchnac przez ta faze grupowa...
kurs 3.35 DNB na City... patrzac na sytuacje 2 druzyn to jest remis, ale ze ja do remisow przekonany nie jestem to dam na City gdyz kurs bardzo,bardzo zachecajacy