Quote (doktor_ironia @ Oct 17 2011 02:14pm)
TDI dał mi fg, w zamian za to napiszę op build skarnera - kryształowa blizna.
Na samym początku runki - nasza postać jak tak zajebiście op, że nie musimy ich nawet używać, jak to mówił paulo coelho - kum kumowi kumem (jeszcze coś tam pisał "połykaj spermę własnego kota" ale to chyba nie ten temat). Jest to pierwszy plus tego czampa.
Masterki - magiczna penetracja 50% aby nasz dziabnięcie z odwłoka zabijało nawet nasusa x6 warmog, reszta według uznania.
Skille rozdajemy w kolejności - czekamy do 6tego lv i dajemy r, później do 11, do 16 nigdy nie doszedłem bo drużyna zawsze dawała surrender. Tak mój dziadek grał i było zajebiście.
Przedmioty - w sumie to stackujemy wszystkie przedmioty które są pochodzenia kryształowego, dłużej pożyjemy, np. crystal mana czy rubiny.
Gra - normalnie na linie, gruby harras, 0 cs tak jakbyśmy byli supportami - jak już mówiłem kryształowy scar jest op. Trzeba błagać o ganki z drugiej strony abyśmy spokojnie robili double kill, zabierali double buff i niszczyli wieże.
To chyba tyle, ostatnio coś mi nie poszło i miałem 0/9 w jungli, ale to raz na 10000 gier występuje.
GL TDI!
This post was edited by TDI on Oct 17 2011 08:33am