Quote (RoHM @ 23 Mar 2016 23:29)
mam piatke, jak bedziesz mial swoje to zrozumiesz.. w kapitalizmie zbudowanym przez Tuska zarabiam 1300 na reke wiec nie idzie utrzymac z tego baby z dziecmi
na szczescie jest sporo frajerow z korpo co uczciwie placa podatki, a Beatka Szydlo przeleje je na moje konto w ramach 500+
moje pociechy to przyszly elektorat PiSu bo nikt tak jak pisiorki nie wyrucha hajsu z bezmozgich lemingow zeby umeczonym biednym prawicowcom zylo sie lepiej
kapitalizm jest budowany przez ludzi, nie przez politykow.
dostaje sie pensji tyle ile praca czlowieka jest warta na rynku.
praca jednego jest warta 8k, drugiego 1,3k - tak dziala kapitalizm, tuskowi nic do tego ile placi ci szef.
moja kuzynka pracuje w biurze i w kawiarni - kto powiedzial ze w tygodniu trzeba pracowac max 40h??
moj kuzyn pracuje na etacie a do tego jest rolnikiem, uprawia ziemie i trzyma byki. jak sa zniwa to bierze urlop w robocie.
a tak wogole to niezle bezczelny jestes skoro sponsorow swojej rodziny nazywasz "bezmozgimi lemingami". mialbys na tyle przyzwoitosci zeby podziekowac tym "uczciwym ludziom z korpo" za ich patriotyzm ze placa podatki w Polsce a nie np. wyjezdzaja za granice gdzie zarobia wiecej