d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Polityka > Temat Oficjalny
Prev13743753763773781426Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: Locked
Warn: 10%
Mar 23 2016 02:39pm
Quote (Zarazciezabije @ Mar 23 2016 09:15pm)
troche pierdolisz glupoty. Typek jest niegrozny, a takie pierdolenie jest porownywalne z "zajebistym" poczuciem humoru XDDD XDDD a'la karaczany jebane gimby jan papaj drógi gwałcił małe dzieci.
oczywiscie top care na to, ale wydaje mi sie ze jak typ jest niegrozny to po chuj takie rzeczy wygadywac xd

kto jest niegrozny? ten mason, do ktorego makrela sle worki z eurosrebrnikami w zamian za liberalne pierdolenie i ocieplanie wizerunku islamu w europie?
szczerze to pierdoli mnie gadanina wackow z jakis czanow i ich memy z jp2, bergoglio to zdrajca, z jego strony powinna byc silna kontra bo to ten smiec jest glowa piotrowej stolicy a on obmywa brudasom stopy swiezo po zamachu w ktorym rozjebali iles tam bialych europejczykow. dla nich jest to synonimem sluzalczosci poddanstwa i nizszosci. smieją mu sie w morde jebani kozojebcy a posrednio nam bo mamy papieza pizdzielca, raus

This post was edited by RoHM on Mar 23 2016 02:40pm
Banned
Mar 23 2016 02:44pm
Rada do spraw Przeciwdziałania Dyskryminacji Rasowej, Ksenofobii i Nietolerancji - oczko w głowie polityków Platformy Obywatelskiej zostanie rozwiązana.

http://prostozmostu.net/kraj/pis-likwiduje-instytucje-do-walki-z-dyskryminacja-i-ksenofobia

Ezpk.
Member
Gold: 12,059.17
Mar 23 2016 02:46pm
Quote (SleepNowInThe Fire @ 23 Mar 2016 17:29)
w kraju, w którym czarnucha widać z kilometra?
nie sadzę

W kraju w którym obowiązkowego abonamentu RTV nie płaci 90% ludzi a na wybory chodzi mniej niż połowa ludzi bo ma wyjebane.
W kraju w którym praca na czarno i niepłacenie podatkow jest powszechnie uważana za przejaw zaradnosci i dbałości o rodzine
W kraju w którym ci co mają trochę więcej mieszkają na odgrodzonych osiedlach aby broń Boże nie mieć do czynienia z plebsem

Myślę że w tym kraju znalazłoby się trochę osób które pomogłyby zorganizowac atak za odpowiednią opłatą
Member
Gold: 17.16
Mar 23 2016 02:49pm
Quote (Ironfister @ 23 Mar 2016 20:46)
W kraju w którym obowiązkowego abonamentu RTV nie płaci 90% ludzi a na wybory chodzi mniej niż połowa ludzi bo ma wyjebane.
W kraju w którym praca na czarno i niepłacenie podatkow jest powszechnie uważana za przejaw zaradnosci i dbałości o rodzine
W kraju w którym ci co mają trochę więcej mieszkają na odgrodzonych osiedlach aby broń Boże nie mieć do czynienia z plebsem

Myślę że w tym kraju znalazłoby się trochę osób które pomogłyby zorganizowac atak za odpowiednią opłatą

rozumiem, że już zgłosiłeś się na ochotnika tak?

Quote (RoHM @ 23 Mar 2016 20:44)
Rada do spraw Przeciwdziałania Dyskryminacji Rasowej, Ksenofobii i Nietolerancji - oczko w głowie polityków Platformy Obywatelskiej zostanie rozwiązana.

http://prostozmostu.net/kraj/pis-likwiduje-instytucje-do-walki-z-dyskryminacja-i-ksenofobia

Ezpk.

łatwo w chuj :rofl:

This post was edited by SleepNowInThe Fire on Mar 23 2016 02:51pm
Banned
Mar 23 2016 02:50pm
Quote (Ironfister @ Mar 23 2016 09:46pm)

plac podatki smieciu bo moje dzieci potrzebuja hajsu na wyplaty z 500 plus
Member
Gold: 12,059.17
Mar 23 2016 03:28pm
Quote (RoHM @ 23 Mar 2016 21:50)
plac podatki smieciu bo moje dzieci potrzebuja hajsu na wyplaty z 500 plus

Jak nie masz pieniędzy na wychowanie swoich dzieci to weź się za robotę a nie siedzisz na jsp. Jaki ty przykład dajesz swoim dzieciom? Od najmłodszych lat uczysz je pasożytowac na innych.
Member
Gold: 0.00
Warn: 30%
Mar 23 2016 03:53pm
Quote (Ironfister @ Mar 23 2016 09:46pm)

pomijajac trolling i w ogole wszystko, ale nie czaje co w tym zlego? :D Oczywiscie pomijam druga czesc tego kiepskiego zdania, ktora zostala wymyslona i dodana przez autora dla jaj xd
Member
Gold: 323.89
Mar 23 2016 03:58pm
Quote (RoHM @ Mar 23 2016 09:39pm)
kto jest niegrozny? ten mason, do ktorego makrela sle worki z eurosrebrnikami w zamian za liberalne pierdolenie i ocieplanie wizerunku islamu w europie?
szczerze to pierdoli mnie gadanina wackow z jakis czanow i ich memy z jp2, bergoglio to zdrajca, z jego strony powinna byc silna kontra bo to ten smiec jest glowa piotrowej stolicy a on obmywa brudasom stopy swiezo po zamachu w ktorym rozjebali iles tam bialych europejczykow. dla nich jest to synonimem sluzalczosci poddanstwa i nizszosci. smieją mu sie w morde jebani kozojebcy a posrednio nam bo mamy papieza pizdzielca, raus

niestety taka prawda

tez warto sprawdzic
https://tajemnice.robertbrzoza.pl/religie/dlaczego-papiez-franciszek-caluje-zydowska-elite-w-reke/

This post was edited by alienwersus on Mar 23 2016 03:59pm
Banned
Mar 23 2016 04:29pm
Quote (Ironfister @ Mar 23 2016 10:28pm)
Jak nie masz pieniędzy na wychowanie swoich dzieci to weź się za robotę a nie siedzisz na jsp. Jaki ty przykład dajesz swoim dzieciom? Od najmłodszych lat uczysz je pasożytowac na innych.

mam piatke, jak bedziesz mial swoje to zrozumiesz.. w kapitalizmie zbudowanym przez Tuska zarabiam 1300 na reke wiec nie idzie utrzymac z tego baby z dziecmi
na szczescie jest sporo frajerow z korpo co uczciwie placa podatki, a Beatka Szydlo przeleje je na moje konto w ramach 500+
moje pociechy to przyszly elektorat PiSu bo nikt tak jak pisiorki nie wyrucha hajsu z bezmozgich lemingow zeby umeczonym biednym prawicowcom zylo sie lepiej
Member
Gold: 1,962.28
Mar 23 2016 04:37pm
Quote (RoHM @ 24 Mar 2016 00:29)
mam piatke, jak bedziesz mial swoje to zrozumiesz.. w kapitalizmie zbudowanym przez Tuska zarabiam 1300 na reke wiec nie idzie utrzymac z tego baby z dziecmi
na szczescie jest sporo frajerow z korpo co uczciwie placa podatki, a Beatka Szydlo przeleje je na moje konto w ramach 500+
moje pociechy to przyszly elektorat PiSu bo nikt tak jak pisiorki nie wyrucha hajsu z bezmozgich lemingow zeby umeczonym biednym prawicowcom zylo sie lepiej

wrzuć to sobie w sygne
Go Back To Polska Topic List
Prev13743753763773781426Next
Add Reply New Topic New Poll