Quote (Niszczyciel @ 31 May 2013 11:06)
http://i.imgur.com/szw8N1g.jpg
O ja jebie, jedna z lepszych gier które grałem, oba teamy mogły skończyć po 2-3 razy.
Bot w 15 minucie miał jakoś 1/13 , i w 20 minucie, gdy było 3/17 już prawie surrender leciał, ale nasz komp miał przejebane aoe i zaczeliśmy wygrywać teamfighty.
W 64 minucie udało mi się zultować ich team, i zabiliśmy dwóch typa, i skończyliśmy

.
Huh. Miałem raz grę. Byłem tfem na midzie. Bot u nas mf + sona. Top jayce, dzangla malphite.
U nich natomiast adc na bocie solo, na midzie lux i sio, jakis tam top + dzangla (nie pamietam dokladnie)
W kazdym razie, ta linia sion ap + lux totalnie miazdzyla, nie dalo sie ich zatrzymac zwlaszcza ze babysitowal jeszcze mida dzungler ich.
W 17 minucie weszli nam midem do bazy. W 20 już wszystkie nasze inhi padly. Do 39 minuty bronilismy sie w bazie przy 2 turretach od nexusa.
w 40 minucie (trochę obici po kolejnym szturmie na nasze wieże przy nexusie) poszli robić barona, zrobiłem najbardziej epicki steal barona ever (tj w moim życiu :>, pewnie znalazly by sie bardziej epickie u jakichs prosow), tfem jednym Q bez wizji (totalnie strzal na slepo bo nawet ulti zuzylem chwile wczesniej) podjebalem barona i jednoczesnie zabilem 2 z nich (support + adc) xD
i wygralismy gre w ktorej w 20 minucie nie mielismy ani jednego inhi
I TO KUHWA BYLO EPIC!!!!!!
E: kurwa po tej grze dodalem wszystkich do friendow i pytalem czy ktos to nagrywal, ale kuhwa jak na zlosc nikt
This post was edited by iRetwe on May 31 2013 04:36am