Quote (Grigo @ Aug 5 2014 06:43pm)
Z tego co piszesz to poszło dobrze i niedługo wracasz do aktywności, nieźle. Ze mną jest taki problem, że w chwili obecnej tylko rower, jak podejmowałem ~miesiąc temu bieganie to czułem znajome dolegliwości w tym kolanie i odpuściłem. Chcę zaznać trochę tych wakacji, stąd tylko rower. Jak przyjdą zimy, deszcze, śniegi itd to popróbuję biegać, jak będzie problem to idę do ortopedy, ale czeka mnie już najprawdopodobniej zabieg chirurgiczny, bo te wszystkie maści, jonoforezy i inne lasery nic nie dają.
No nie tak szybko jakbym tego chciał, ale i tak lepsze to niż dłuższa przerwa. Wiesz co, wg. mnie powinieneś pójść czym prędzej zapisać się do jakiegoś specjalisty, bo znając życie i tak chwile poczekasz na wizytę. Także wakacji i tak zaznasz :), a z kolanami nie ma żartów. Ja np. żałuję, że zwlekałem z pójściem do chirurga tak długo, bo może aż tak by się te żylaki nie rozwinęły mocno.
Quote (Rave_PL @ Aug 5 2014 07:42pm)
Piąteczka zrobiona. Strasznie czuć w nogach nawet taki dystans po wczorajszym treningu i dzisiejszej pracy.
Ładnie

ważne by była systematyczność