Quote (Bieniol @ Jul 31 2014 03:53pm)
Witam Panowie

Ja już po operacji, w poniedziałek rano miałem, w środę wyszedłem. Wszystko poszło zgodnie z planem, we wtorek idę na zdjęcie szwów. Noga trochę obolała, ale da radę wytrzymać. Miesiąc zwolnienia w pracy, nie wiem jak długo nie będę mógł biegać. Dowiem się pewnie we wtorek. Mam nadzieję, że niedługo.
Szybkiego powrotu do zdrowia !
Quote (cOr @ Jul 31 2014 05:09pm)
zycze szybkiego powrotu do zdrowia, czekam na kolejne gorskie biegi, zawsze sobie zerkam na mapie twoje trasy ;]
ja dzis pierwszy raz w zyciu przebieglem sie interwalowo. calkiem fajne urozmaicenie
uzylem planu treningowego z endomondo, "plan prosty" 5 min biegu luznego, potem 11 minut na zmiane co minute szybko i wolno i na koniec 5 minut spokojnie.
jedyne co mi przeszkadzalo to powiadomienia dzwiekowe z endomondo. sa jakies takie ciche i jak bieglem przy ulicy to raz nie uslyszalem zeby przyspieszyc
Podgłośnij sobie dźwięki w telefonie i już będzie wystarczająco głośno. Jak biegałem z Endomondo to dźwięki miałem na maxa i rzadko kiedy nie słyszałem informacji. No i nigdy problemu z Endomondo ani gps w nim nie miałem.