Quote (UAM @ Nov 8 2011 07:48am)
Jaki kozak, ja sie pytam jaki kozak. Jedyne co kozackie w tym kawalku jest to jego cap z 2:16 reszta to wielkie gowno.
Nie rozumiem jak mozna w ogole takiego jebanego czarnego sluchac. To juz lepiej u nas chlopaki nawijaja.
Stare odkopy tu jakies odpierdalasz stary, takie kawalki powinny zostac na dzielni, na tej dzielni z ktorej one powstaly. Nie powinny w ogole byc pokazywane i puszczane na stronach gdzie miliardy uzytkownikow moga przesluchac to najwieksze gowno jakie kiedykolwiek slyszalem.
Koles, po prostu mozg mi sie rozpierdala jak czytam twoj podpis, te 2 jebane slowa tworza mi zastoj przeplywu krwi w dupie i jedyne co moge zrobic to zesrac sie rzadko na ten teledysk poniewaz nie jest nic wiecej wart.
Masz 2paca w sigu i jestes czarny, ok. Ale kurwa nie dawaj tu czegos, co to kurwa, put it on. Bit, jak i flow tego leszczyka jest tak zalosne ze lepiej pizga papier toaletowy w publicznym kiblu na dworcu centralnym.
Nie czaje Cię kompletnie. Bez urazy naprawde, wydaje mi się ze robisz sobie z nas jakies pieprzone zarty, ktore dla ciebie sa COOL ale dla nas jest to po prostu 3:42 straconego zycia, w tym czasie moglbym sie podrapac po dupie, bylbym z tego bardziej dumny, niz z tego ze przesluchalem ten ..
JEBANY KURWA CHUJOWY KAWALEK !!!
Nigdy w zyciu nie wlacze przyciku play, gdy zobacze jakis filmik ktory ty tu wsadziles. Nie chce niszczyc moich uszu ani oczu. Po prostu zawiodles mnie na calej linii.
Myslalem, 'o kurwa, gosciu ma 2paca na sigu, musi znac sie na rapie' - powiadam sobie
A tu wielki ZBOLALY CHUJ. Nie wiem co powiedziec. Brak slow kompletnie, ide zapalic szluge bo dluzej nie moge na to patrzec.
Zwijam interes, to tyle mojego.
PIS JOŁ
krzysztof duży>>>
This post was edited by Eldamar on Nov 7 2011 04:50pm