d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Piłka Nożna > Temat Oficjalny
Prev13633643653663675001Next
Closed New Topic New Poll
Banned
Gold: 0.00
Jan 31 2011 09:27am
dajcie tego gifa po czerwonej kartce na CN vs Inter :'D
Member
Gold: 3,000.05
Jan 31 2011 09:29am
Quote (SleepNowInThe Fire @ Jan 31 2011 03:21pm)
a co takiego sędzia zrobił w drugim meczu?
ręka w polu karnym zależy od zawodnika? ręka Pike = karny, ręka Ballacka już nie?
Chelsea była zespołem słabszym w tym dwumeczu i to jest fakt niezaprzeczalny 
więc nie ma sensu płakać
Aguero/Forlan w Tottenhamie? LoL do kwadratu

juz gdzies tu bylo ale mozna przeciez przypomniec :)
http://www.youtube.com/watch?v=p1UihUqHKbU

i co to ma za znaczenie ze to 2mecz? w 1 meczu chelsea wygrala na farcie i tyle, w drugim zostali przekreceni przez sedziego czego nie mozna powiedziec o barcelone w 1 meczu. zreszta to nie ma znaczenia teraz,ale smiac mi sie chce nad super stylem barcy patrzac przez pryzmat tego 2meczu
Member
Gold: 28,575.00
Jan 31 2011 09:34am
Quote (hoolz @ 31 Jan 2011 17:29)
juz gdzies tu bylo ale mozna przeciez przypomniec :)
http://www.youtube.com/watch?v=p1UihUqHKbU

i co to ma za znaczenie ze to 2mecz?  w 1 meczu chelsea wygrala na farcie i tyle, w drugim zostali przekreceni przez sedziego czego nie mozna powiedziec o barcelone w 1 meczu. zreszta to nie ma znaczenia teraz,ale smiac mi sie chce nad super stylem barcy patrzac przez pryzmat tego 2meczu

A w pierwszym meczu czasem Barca nie zostala przekrecona na karnego i na czerwona kartke ktora powinien dostac zawodnik Chelsea?

Czy Chelsea czasem nie strzelila w drugim meczu gola jednego na milion? Czy ten strzal Essiena to naprawde nie byl fart? My mowimy o druzynie, ktora byla cisnieta przez Barce przez wiekszosc meczu w Londynie, a szczegolnie po tym jak Abidal dostal czerwona kartke i Barca grala w 10tke. W dziesieciu prowadzili gre przeciwko jedenastu biednym, skatowanym przez sedziego chlopakom z Chelsea. To musialo sie zemscic, nie przechodzi sie do historii majac minimalistyczne podejscie.
Slabsza druzyna w tym dwumeczu w drugim meczu zostala przekrecona przez sedziego, ale nie mialoby to znaczenia, ba, zapewne nie doszloby do tej sytuacji, gdyby sedzia porzadnie sedziowal w meczu nr 1, bo wtedy Barca jechalaby do Londynu z zaliczka bramkowa, kto wie, czy Essien oddalby strzal zycia,ale w dalsza w gdybologie juz sie nie bawie.

A ze gadalem o tym juz pare razy w tym temacie, to wiecej juz na ten konkretny temat pisac nie bede, szkoda czasu. Dobrze, ze w finale LM Barca zamknela pyski hejtersom, pokazujac, ze nie ma sobie rownych w Europie, totalna dominacja manchesteru przez 80 minut ( bo przez pierwsze 10 manu atakowal strzalami daleko od bramki w wykonaniu Kryski ) zrobila swoje i postawila kropke nad i.

This post was edited by RoGh on Jan 31 2011 09:36am
Member
Gold: Locked
Warn: 40%
Jan 31 2011 09:36am
ja jako kibic barcy prosze o wzmocnienia transferowe w realu bo nie mamy z kim grac w lidze .. a w europie sobie poradzimy

This post was edited by Westo on Jan 31 2011 09:37am
Member
Gold: 3,000.05
Jan 31 2011 09:41am
Quote (RoGh @ Jan 31 2011 03:34pm)
A w pierwszym meczu czasem Barca nie zostala przekrecona na karnego i na czerwona kartke ktora powinien dostac zawodnik Chelsea?

Czy Chelsea czasem nie strzelila w drugim meczu gola jednego na milion? Czy ten strzal Essiena to naprawde nie byl fart? My mowimy o druzynie, ktora byla cisnieta przez Barce przez wiekszosc meczu w Londynie, a szczegolnie po tym jak Abidal dostal czerwona kartke i Barca grala w 10tke. W dziesieciu prowadzili gre przeciwko jedenastu biednym, skatowanym przez sedziego chlopakom z Chelsea. To musialo sie zemscic, nie przechodzi sie do historii majac minimalistyczne podejscie.
Slabsza druzyna w tym dwumeczu w drugim meczu zostala przekrecona przez sedziego, ale nie mialoby to znaczenia, ba, zapewne nie doszloby do tej sytuacji, gdyby sedzia porzadnie sedziowal w meczu nr 1, bo wtedy Barca jechalaby do Londynu z zaliczka bramkowa, kto wie, czy Essien oddalby strzal zycia,ale w dalsza w gdybologie juz sie nie bawie.

A ze gadalem o tym juz pare razy w tym temacie, to wiecej juz na ten konkretny temat pisac nie bede, szkoda czasu. Dobrze, ze w finale LM Barca zamknela pyski hejtersom, pokazujac, ze nie ma sobie rownych w Europie, totalna dominacja manchesteru przez 80 minut ( bo przez pierwsze 10 manu atakowal strzalami zdala od bramki w wykonaniu Kryski ) zrobila swoje i postawila kropke nad i.

za to strzal iniesty w 95 min wycwiczony na treningu :) i skoro nie gdybasz to nie gdybaj z jaka zaliczka by barca jechala bo nie ma to sensu,pokaz mi filmik z reki ballacka bo nie pamietam tego momentu,w moim linku masz 3 ewidentne karne,1) malouda - skoro sedzia odgwizdal wolnego dla chelsea to musial uznac ze byl faul,a ten jesli byl to w polu karnym,sytuacji drogby nie komentuje,gdyby chcial to by gwizdnal faule ale nie musial,wiec ok 2) reka pique perfidna,tylko slepiec tego nie widzial i to jest w chuj ewidentny przekret,reka etoo tez nie pozostawia watpliwosci. I mozna sie smiac z ballacka ze "zaatakowal" sedziego i machal lapami,ale to tez trzeba miec jaja bo kare teraz pilkarz dostaje od uefa za krzywe pierdniecie,messi pewnie by spuscil glowe i pogratulowal dobrego sedziowania :)
Member
Gold: 88.00
Jan 31 2011 10:16am
Quote (RoGh @ 31 Jan 2011 15:32)
Id, nie napisalem, ze Barca w ostatnim dziesiecioleciu dominuje, napisalem, ze w ostatnich latach tej dominacji nie ma w Madrycie, bo gdyby dominowali w Hiszpanii, to jakos moznaby bylo oslodzic ta MASAKRE w lidze mistrzow. Co z tego, ze jako galaktikos wygrali na poczatku wieku 2 razy LM skoro od paru lat sa chyba w najwiekszej dupie w lidze mistrzow w historii? Do tego jeszcze mniej istotny fakt, jakim sa blamaze i porazki w pucharze krola. Wszystko to sklada sie na to, ze kibice Realu po prostu od kilku lat nie maja powodu do podniecania sie swoja druzyna, tyle ;)

Jak dla mnie nie ma co chrzanic, Messi jest od 2 lat lepszy od Krystyny, jeszcze kolo wygranego 2 lata temu przez Barce finalu LM mozna bylo snuc porownania, ten lepszy czy ten. Obecnie nie powinno byc na ten temat dyskusji. Sytuacja moze sie zmienic jezeli siermiezny futbol Realu da im zwyciestwo w LM.
Sorry spioch, ale nie moge cie powaznie traktowac jezeli rzucasz tekstami typu "wtedy 3/4 kibicow Barcelony pewnie kibicowalo Realowi". Staram sie tutaj prowadzic normalna dyskusje o pilce noznej, a nie jakas durna propagande.

I gdybys dokladniej sledzil ten temat, to wiedzialbys, ze dyskusja o Realu czy jego krytyka, pojawia sie nie tylko po przegranym meczu w Pampelunie, potrafie ich konstruktywnie atakowac nawet jak wygrywaja ;)

Fakt, nie śledziłem tego tematu wcześniej(a raczej się nie udzielałem), tak jak robię to teraz. Możecie flejmowac cały real i rzucać we mnie kamieniami, ale ja i tak mam nadzieje że w końcu się podniosą i coś wygrają ;)
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Jan 31 2011 10:38am
Quote (hoolz @ Jan 31 2011 03:41pm)
za to strzal iniesty w 95 min wycwiczony na treningu :) i skoro nie gdybasz to nie gdybaj z jaka zaliczka by barca jechala bo nie ma to sensu,pokaz mi filmik z reki ballacka bo nie pamietam tego momentu,w moim linku masz 3 ewidentne karne,1) malouda - skoro sedzia odgwizdal wolnego dla chelsea to musial uznac ze byl faul,a ten jesli byl to w polu karnym,sytuacji drogby nie komentuje,gdyby chcial to by gwizdnal faule ale nie musial,wiec ok 2) reka pique perfidna,tylko slepiec tego nie widzial i to jest w chuj ewidentny przekret,reka etoo tez nie pozostawia watpliwosci. I mozna sie smiac z ballacka ze "zaatakowal" sedziego i machal lapami,ale to tez trzeba miec jaja bo kare teraz pilkarz dostaje od uefa za krzywe pierdniecie,messi pewnie by spuscil glowe i pogratulowal dobrego sedziowania :)

nie wiem czy to kontrolujesz, czy robisz to specjalnie, ale w tym temacie minimum 3 raz poruszasz mecz polfinalowy z chelsea, wszystko co bylo do powiedzenia chyba juz zostalo powiedziane, strony przekazaly swoje argumenty, filmiki rownierz, wiec ile mozna jeszcze ciagnac ten temat? az takim kibicem chelsea jestes, ze Cie to tak boli, znam paru kibicow niebieskich i teraz bardziej martwia sie slaba forma pilakrzy sowjego klubu niz meczem z przed 2 lat. jak juz ostygniecie to proponuje porozmawiac o polfinale barcy z interem gdzie sedzia wyeliminowal barce nie uznajac gola bojana.

http://www.youtube.com/watch?v=x0AOm6B05QU o prosze gol nieuznany - barca odpada w dwumeczu
Member
Gold: 6,056.69
Jan 31 2011 11:08am
Quote (sleeperek @ 31 Jan 2011 14:00)
lol, ale pierdolenie ^_^ jakos nikt nie hejtował jak ronaldo jak był w najlepszym klubie na swiecie, czyli manu. płaczcie rzeke :| real raz przegrał i już wielka napinka na cały internet ;d

u ger ? z 1 x lat wysmiewam Mu i wszystko co z nim zwiazane a pajac krysia byl bardzo latwym celem

/karol do liv(35) chyba idzie czyli fernando jednak do czelsi

This post was edited by rollen on Jan 31 2011 11:13am
Banned
Gold: 4,043.00
Warn: 10%
Jan 31 2011 11:14am
i tak wiadomo, iz teraz najlepszym pilkarzem jest Wayne b)
Member
Gold: 0.01
Warn: 60%
Jan 31 2011 11:28am
Quote (Pozer @ 31 Jan 2011 19:14)
i tak wiadomo, iz teraz najlepszym pilkarzem jest Wayne b)

iphone4 >> wayne
Go Back To Polska Topic List
Prev13633643653663675001Next
Closed New Topic New Poll